back to top

Najavljujemo glazbeno-scensku priču “Palček i prijatelji” u Posušju

Glazbeni vrtić Posušje s veseljem najavljuje glazbeno-scensku priču “Palček i prijatelji” koju će izvesti mališani Glazbenog vrtića Posušje u sklopu kulturno-športske manifestacije “Posuško lito 2023.” Izvedba će se održati u ponedjeljak, 19. lipnja u kino dvorani Posušje s početkom u 19 sati.

“Palček i prijatelji” je nevjerojatna glazbeno-scenska priča koja će vas oduševiti. Predstava prikazuje skupinu talentiranih glazbenika koji su odlučili krenuti na putovanje po Europi kako bi svijetu donijeli radost glazbe. Međutim, njihova avantura nije išla glatko. Na putu prema željezničkoj stanici, naišli su na neočekivanu prepreku. Mali zeleni skakavac po imenu Palček Skakalček sjedio je tvrdoglavo na tračnicama, odbijajući se maknuti. Njegova čvrsta odlučnost zaustavila je naše glazbenike i sprečavala ih da nastave svoje putovanje.

No, ova predstava nije samo zabavna, već ima i edukativni karakter. Pouka glazbeno-scenske priče “Palček i prijatelji” usmjerena je prema djeci, podučavajući ih vrijednostima solidarnosti i brige za druge. Ova nevjerojatna priča će ih potaknuti da uvijek pomažu drugima u nevolji te da vole i brinu se o svom kraju i prirodi.

“Palček i prijatelji” je rađen po tekstu jedne od voditeljica Glazbenog vrtića Posušje, prof. Marine Mitar, dok su profesorice glazbe Marina Mitar i Marija Polić uložile mnogo truda u pripremu naših najmlađih umjetnika za ovu izvedbu. Na predstavi ćete uživati u mnoštvu veselih pjesmica, brojalica, šarenih kostima i izvrsnoj glumi naših talentiranih malih glazbenika.

Stoga vas pozivamo da nam se pridružite na ovoj nevjerojatnoj glazbeno-scenskoj avanturi u ponedjeljak, 19. lipnja u kino dvorani Posušje s početkom u 19 sati. Dođite i budite dio ove čarobne priče koja će vas na glazbeni način zabaviti i poučiti o važnim životnim vrijednostima, pozivaju iz Glazbenog vrtića Posušje.

Objava Najavljujemo glazbeno-scensku priču “Palček i prijatelji” u Posušju pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO