NAJAVA: 27. Ekipno natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne u Neumu

27. Ekipno natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne održat će se u hotelu “Zenit” u Neumu od 20.08. do 24.08.2022. godine.

Svečanost otvaranja ekipnih natjecanja Šahovskog saveza Herceg-Bosne: -Prve šahovske lige, -Prve šahovske lige za žene, -Druge šahovske lige za seniore, održat će se u subotu 20. kolovoza 2022. godine s početkom u 20 sati, u hotelu Zenit.

Organizator natjecanja je Šahovski savez Herceg-Bosne, visoki pokrovitelj je dr. Dragan Čović, a domaćin hotel „Zenit“ Neum.

Dolazak natjecatelja predviđen je 20.08.2022. godine do 13:00 sati, a tehnička konferencija u 14:30 sati.

Prva liga Šahovskog saveza Herceg-Bosne za seniore igra se na šest ploča, u osnovnom sastavu moguće je prijaviti četiri rezerve. U ekipi mogu nastupiti 2 stranca.

Igrat će se po Bergerovom sustavu 7 kola uz FIDE tempo igre (90 minuta za cijelu partiju uz bonifikaciju 30 sekundi po potezu počevši od prvog). Raspored kola i ostale pojedinosti regulirati će se Turnirskim pravilnikom, koji će se usvojiti na tehničkoj konferenciji.

Pojedinačni rezultati će biti obračunati i prijavljeni za rejting listu FIDE i za lokalnu listu Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

Pobjednik Prve lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne dobiva pokal u trajno vlasništvo i igra Premijer ligu Bosne i Hercegovine za 2023. godinu, a sve ekipe diplomu.

Svečano proglašenje rezultata i zatvaranje natjecanja obavit će se 24.08.2022.godine, pola sata po završetku zadnjeg kola.

Objava NAJAVA: 27. Ekipno natjecanje Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne u Neumu pojavila se prvi puta na Neum.online.

  NAJAVA: My talent Posušje – Mladi umjetnici na djelu

neum.online

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo