Na graničnim prijelazima u BiH uhićeno osam osoba

Službenici Jedinice granične policije BiH Orašje, 25.kolovoza 2022. godine, uhitili su osobe inicijala B.K. (1994.), državljanina Bosne i Hercegovine. 

Naime, graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora. Kontroliran je na izlasku iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje. Prethodno, 20. kolovoza 2022., službenici ove jedinice su, također, na prijelazu Orašje ali na ulasku u BiH, uhitili državljanina BiH, E.K. (1984.), jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora. Obojica su predana službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Kontroliran na ulasku
Službenici Jedinice GPBiH Kamensko, 24. kolovoza 2022., uhitili su osobu inicijala A.B. (2000.) jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjoj Luci zbog krivičnog djela „krađa“. 

Bh. državljanin je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Kamensko i predan službenicima Okružnog centra sudske policije Banja Luka.

Prilikom ulaska u našu zemlju na prijelazu Rača, 24. kolovoza 2022., uhićena je osoba inicijala LJ.M. (1974.), državljanka Republike Srbije. Službenici Jedinice GPBiH Bijeljina graničnim provjerama su utvrdili da je potražuje Osnovni sud u Banjoj Luci zbog krivičnog djela „prevara“. 

Predata je službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Službenici Jedinice GPBiH Gradiška, 22. kolovoza 2022., uhitili su osobu incijala S.Č. (1977.) jer je ustanovljeno da je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova SŽ raspisalo potragu zbog krivičnog djela „narušavanje nepovredivosti doma“. 

  Težak poraz BiH od Crne Gore

Državljanin BiH je kontroliran na izlasku iz BiH na prijelazu Gradiška i predan službenicima MUP-a SŽ.

Interpol raspisao potjernicu
Službenici Jedinice GPBiH Višegrad su 21. kolovoza 2022., pri ulasku u BiH na prijelazu Vardište, uhapsili su osobu inicijala N.Š. (1994.) jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Višegradu radi izdržavanja kazne zatvora. Državljanin R. Srbije je predati službenicima Okružnog centra sudske policije Istočno Sarajevo.

Također, istog dana, službenici Jedinice GPBiH Brod, 21.kolovoza 2022., lišili su slobode K.A. (1984.), nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora. Bh. državljanin je kontroliran na izlasku iz naše zemlje na prijelazu Brod i predan službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

Službenici Jedinice GPBiH Brčko, 19. kolovoza 2022., uhitili su osobu inicijala Ž.B. (1956.), državljanina Srbije. 

Utvrđeno je da je za njim Interpol Beograd raspisao potjernicu zbog krivičnog djela „teška krađa“. Kontroliran je na izlasku iz BiH na prijelazu Brčko i predan službenicima Sudske policije Suda BiH.

Objava Na graničnim prijelazima u BiH uhićeno osam osoba pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Policija objavila izviješće o navijačkim neredima u Mostaru i Širokom Brijegu

Ministarstvo unutarnjih poslova HNŽ-a objavilo je u ponedjeljak detalje...

ČOLINA: U ovoj situaciji svi moraju puno više pružiti

Još jednu pobjedu su u rukometnom prvenstvu Bosne i...

FOTO / Nova snaga Mostar: Nove akcije pošumljavanja

Mostar — Udruženje građana Nova snaga iz Mostara ovih...

U ŽZH nema korone

U razdoblju od 21.studenog do 27.studenog 2022. godine u...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo