back to top

Muž je Anu ubio i raskomadao dok su djeca spavala na katu?!

Anin telefon je lociran blizu njene kuće 1. i 2. siječnja, a istražitelji su u međuvremenu u podrumu kuće pronašli slomljeni krvavi nož. Briana su nadzorne kamere uhvatile kako kupuje sredstva za čišćenje.

Američke vlasti u saveznoj državi Massachusets i dalje intenzivno tragaju za Anom Walshe (39). Njen slučaj i dalje se vodi kao slučaj nestale osobe, ali sumnje policije da ju je u novogodišnjoj noći ubio suprug Brian Walshe (46) sve su veće, prenose američki mediji. Briana Walsha policija je uhitila i trenutno ga terete za ometanje istrage.

On je nestanak svoje supruge, unuke Titovog generala, prijavio tek 3 dana kasnije, a određena mu je jamčevina od 500.000 dolara.

Kako navode američki mediji, istražitelji su na smetlištu blizu kuće Brianove majke pronašli krvave vreće za smeće, sjekiru, motornu pilu te iskorištena sredstva za čišćenje.

Guglao ‘kako se riješiti tijela’

Anin telefon je lociran blizu njene kuće 1. i 2. siječnja, a istražitelji su u međuvremenu u podrumu kuće pronašli slomljeni krvavi nož. Briana su nadzorne kamere uhvatile kako kupuje sredstva za čišćenje dok je on tvrdio da je išao s djecom po sladoled. Istražitelji su otkrili i da je guglao ‘kako raskomadati tijelo’ i  ‘kako se riješiti tijela žene teške 52 kilograma’.

Policija zbog svega navedenog sumnja da je upravo Brian ubio svoju suprugu i to u vrijeme dok su u kući spavala njihova tri maloljetna sina.

Obiteljski prijatelji navode kako je mogući motiv za ubojstvo taj što je Ana radila u Washingtonu i navodno je planirala ostaviti Briana i s djecom preseliti tamo.

Podsjetimo, Brian je policiji rekao da je svoju nestalu suprugu posljednji put vidio ujutro 1. siječnja kada je pozvala Uber ili Lyft do zračne luke odakle je trebala odletjeti za Washington D.C., gdje radi.

Njeni kolege prijavili su njen nestanak 4. siječnja, nakon što se nije pojavila na poslu. Otkriveno je i da je signal s njenog mobitela lociran kod kuće u Cohassetu istog dana kada je i nestala.

Brian je naveo da je svoje dijete odveo 2. siječnja na sladoled, no snimka s nadzornih kamera pokazala je da je kupio proizvode za čišćenje u iznosu od 450 dolara u Home Depotu tog dana.

Muž je Anu ubio i raskomadao dok su djeca spavala na katu?! Dnevni.ba.

dnevni.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO