back to top

MUP HBŽ UPOZORAVA: Otuđenje baterija iz baznih stanica i „Oduzimanje tuđe pokretnine“ , odvoženja motornih vozila!

Djelatnici PU Livno podnijeli su Županijskom tužiteljstvu u Livno izvješće o počinjenju kaznenog djela protiv N.G. (1962) iz Livna zbog postojanje osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo “Krađa” iz čl. 286 KZ F BiH.

Naime, u vremenskom periodu od mjeseca travnja do mjeseca srpnja tekuće godine s ciljem pribavljanja imovinske koristi N.G. je otuđio set baterija vlasništvo HT Mostar i BH Telecoma iz baznih stanica na lokalitetu iznad mjesta Grgurići i Megdan, općina Livno.

Upozorenje građanima!

U posljednje vrijeme na području Hercegbosanske županije zabilježen je veći broj kaznenih djela „Oduzimanje tuđe pokretnine“ tj. odvoženja motornih vozila ispred obiteljskih kuća, na način da pojedine osobe iskoriste to što vlasnici motornih vozila ostavljaju nezaključana vozila s ključevima u bravama vozila, pa ih odvoze i koriste dok ima pogonskog goriva. U par navrata s tim vozilima sudjelovali su i u prometnim nezgoda ili ostavljaju vozila s određenim oštećenjima.

Stoga, još jednom skrećemo pozornost građanima da ne ostavljaju otključana vozila i ključeve u bravama od vozila, sve s ciljem da građani sačuvaju svoju pokretnu imovinu, a da se smanji broj ovakvih kaznenih djela, priopćenje je MUP HBŽ.

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO