back to top

Mostar sa Željkom Joksimovićem spektakularno ulazi u Novu 2024. godinu

Spektakularnim programom uz Željka Joksimovića, jednu od najvećih zvijezda regije, Mostar će u 2024. godinu uploviti na pozornici smještenoj uz šetalište Nikole Šubića Zrinskog.

Tradicionalno, novogodišnji program u Mostaru započet će točno u podne, dječjom Novom godinom u kojoj će najmlađe Mostarce zabaviti Lola klaunovi i mađioničar Stefano, a vrhunac zabave za najmlađe bit će novogodišnja predstava sa Djedom Mrazom koju će izvesti Pozorište lutaka Mostar.

Ispraćaj stare godine i najbolja zabava u državi krenut će već od ranih večernjih sati uz dobru glazbu kojom će atmosferu zagrijavati DJ Majerski.

U nastavku najluđe noći posjetitelje će domaćim i stranim hitovima zabavljati mlada i sve popularnija pjevačica Antoniette Čerkez.

Zvijezda novogodišnje večeri Željko Joksimović svojim najvećim hitovima uvesti će Mostarce i njihove goste u 2024. godinu.

Ne sumnjamo kako će novogodišnji program svojim repertoarom zadovoljiti sve ukuse i generacije i prisutnima učiniti noć nezaboravnom.
Generalni pokrovitelj Javnog dočeka je NLB Banka Sarajevo koja je prepoznala važnost kulturnih događaja i posvećena je inicijativama koje doprinose kulturnoj živosti Bosne i Hercegovine.

”Uoči nadolazećeg događaja posebnu zahvalnost iskazujemo generalnom pokrovitelju dočeka Nove godine NLB Banci, kao i sponzorima bez čije podrške ovakav događaj ne bi bio moguć. Vjerujemo kako će njihova podrška pridonijeti nezaboravnom iskustvu u kojem će svaki posjetitelj maksimalno uživati”, poručio je organizacijski tim Nove godine Grada Mostara.

Osim glazbeno-produkcijskog spektakla, bit će ovo i turistički događaj, koji će u Hercegovinu privući brojne goste iz BIH i okolnih država.
Mostar je ove godine jedna od najpoželjnijih destinacija regije za novogodišnji provod zbog kojeg se u Mostaru, ali i okolnim gradovima, već odavno traži „krevet više“.

Ovogodišnji doček potvrđuje status najpoželjnije destinacije kojoj Mostar teži protekle tri godine.

Na tradicionalnoj reprizi dočeka 1.siječnja 2024. Mostarci će imati priliku uživati u dva koncerta, grupu Gabrijel te zvijezdu večeri Ivu Jurića.

Organizacijski tim dočeka Nove godine u Mostaru

Objava Mostar sa Željkom Joksimovićem spektakularno ulazi u Novu 2024. godinu pojavila se prvi puta na Grad Mostar.

www.mostar.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO