MISLIĆETE DA JE PRED VAMA SANTA LEDA Ovih 5 horoskopskih znakova ne pokazuju emocije

Njihova priroda je takva, da rijetko ili skoro nikada ne odaju svoja osjećanja ili bar ne u njihovoj punoj snazi. Ukoliko od njih tražite eksploziju, načekaćete se ali ne brinite to nije zbog vas, to je njegova priroda.

Vodolija

Oni jednostavno ne vole da pokazuju osjećanja jer misle da će zbog toga djelovati ranjivo. Radije će držati distancu nego da se otvore nekome i dopuste da svijet vidi da nisu toliko snažni koliko vole da misle da jesu.

Škorpija

Škorpije otvaranje i pokazivanje osjećanja povezuju s mogućnosti da ih neko izda, zbog čega im se nikako ne isplati da se otvore prema drugima. Izbjegavanjem pokazivanja osjećanja imaju utisak da su zaštićeni od spoljašnjih uticaja.

Djevica

Svoja osjećanja i ranjivost kriju iza perfekcionizma, iako glume da cijelo vrijeme imaju odgovor na sve, manje su šanse da će neko vidjeti koliko su zapravo ranjivi a često su i smrtno ozbiljni.

Prostamid - Za zdravu prostatu

Blizanci

Ne podnose da ih neko smatra ranjivim, zato se uvijek prilagođavaju ljudima u čijem su društvu. Ako svakome pokažu drugu stranu svoje ličnosti, niko ih neće upoznati u potpunosti, a Blizanci se zbog toga osjećaju dosta sigurnije.

Bik

Bikovi kriju svoju ranjivost i osjećanja iza tvrdoglavosti, pa zbog toga često ostavljaju utisak da su jako snažni i nedodirljivi. Istina je da se oni na taj način samo štite jer ne umiju da se nose sa osjećanjem ranjivosti.

BONUS VIDEO:

aloonline.ba

eKatalozi

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO