MERKUR KRENUO DIREKTNO I UTICAĆE NA LJUBAVNE ODNOSE Ova tri znaka će konačno riješiti sve nesporazume sa partnerom

Retrogradni Merkur je donio problematiku koja se tiče komunikacije i mnogi od nas nisu uspjeli da kažu ono što žele pa se to najviše odrazilo na ljubavne odnose.

Od 15. septembra Merkur je rkenuo direktno i zbog pozicije u znaku Djevice, sve ono što smo planirali ili željeli, sada će moći da se ostvari.

Merkur u Djevici je u svom sjedištu,  što znači da je ova pozicija veoma stabilna. Donosi praktična i racionalna rješenja posebno u komunikaciji sa drugim ljudima.

Kada su u pitanju zemljani znaci,  konkretno Djevice, Bikovi i Jarčevi,  oni će moći u komunikaciji sa partnerom da riješe određene stvari posebno kada su u pitanju planovi za budućnost. Za slobodne pripadnike ovih znakova najvažnije je da materijalizuju konkretne želje, jer zemljani znaci često žive „svoje želje“ iznutra jer nisu dovoljno spremni na akciju.

Direktan Merkur pozitivno utiče i na vodene, a to su Rakovi, Škorpije i Ribe. Ribe će posebno biti emotivno uzbuđene zbog uticaja ovog Merkura jer je aktivirano njihovo polje partnerskih odnosa. Što se tiče Rakova i Škorpija, za njih je ovo veoma dobar perioda da se realizuje sve ono što su planirali u prethodnom periodu, kada su pitanje emotivni i ljubavni odnosi.

Kada su u pitanju vazdušni i vatreni znaci,  direktan Merkur može da utiče shodno tome gdje se nalazi polje Djevice u njihovoj natalnoj karti.

BONUS VIDEO:

MERKUR KRENUO DIREKTNO I UTICAĆE NA LJUBAVNE ODNOSE Ova tri znaka će konačno riješiti sve nesporazume sa partnerom Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO