Marijabistrički svećenik u Dohi slavio sv. misu na kojoj su sudjelovali svi Vatreni

Uoči spretne, ali i sretne pobjede Hrvatske reprezentacije u srazu s Japanom nakon lutrije jedanaesteraca u javnost je dospjela jedna predivna vijest koju je javno podijelio Rektor Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke, Domagoj Matošević.
Naime u nedjelju (dan pred utakmicu) Hrvatska nogometna reprezentacija na čelu s velikim vjernikom, izbornikom Zlatkom Dalićem zatražila je od Katarske vlasti slavljenje svete mise u Dohi s obzirom da se svi mi kršćani nalazimo u svetom vremenu došašća.

Iako je Katar u potpunosti muslimanska zemlja odobrili su zahtjev Hrvatske reprezentacije i omogućili im sve potrebno za slavljenje svete mise. Slavlje je predvodio Rektor Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke, Domagoj Matošević.

Nijedna druga reprezentacija nije objavila kako je učinila išta slično, iako je poznato da je u natjecanju ostalo više katoličkih zemalja.

Iako nije poželjno moliti se za ishode utakmica, ono što sigurno možemo reći je to da je Bog bio uz svakog našeg igrača, sačuvao ih od ozljeda i dao im mudre umove te mirne noge pri izvođenju jedanaesteraca

Naši heroji još su jednom zajedno pokazali koliko su i u uspjehu ponizni, a za to ih je Bog oblilno nagradio.

Hrabro dalje, jer s Bogom je sve moguće!

Foto: Ilustracija/Zagorje.hr

Objava Marijabistrički svećenik u Dohi slavio sv. misu na kojoj su sudjelovali svi Vatreni pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO