Lav

U decembru će Lavu biti potrebna veća suma novca, ali će biti ograničeni sredstvima. Sukob velike želje i mogućnosti pojačaće kvadrat sanjivog Neptuna i Jupitera. Moraćete neke planove da odložite za kasnije. Pokušajte, ako je moguće da izbjegnete pozajmice. Moguće je da će neki poslovni partner ili klijent pomoći kroz ulaganje. Posljednjih dana decembra 2022. trigon Sunca sa Mesecom biće srećan aspekt za porodičnu kupovinu, a 31. je dan za finansije.

Djevica

Moraće da bira između štednje i željene potrošnje. Zvijezde ne preporučuju da sada načinjete novac ako ste nešto uštedjeli, jer ga vrijedi sačuvati za budućnost. Djevice koje idu na službena putovanja mogu više da zarade. U posljednjoj dekadi mjeseca, harmonični aspekti Merkura sa Neptunom i Venerom idealni su za kupovinu stvari koje se odnose na ljepotu, negu. 31. decembra novac će stići.

Ribe

Rođeni u znaku Riba mogu nekoga bukvalno da obraduju pomoću, materijalne podrške i, naravno, poklona.  Povoljni troškovi za nove projekte, putovanja, otvaranje biznisa, organizovanje prezentacija i proslava. Prosperitetni aspekti Neptuna sa planetama novca javljaju se 31.  Ovo je dobro vrijeme za kupovinu stvari sa energijom vode, koje će naknadno imati harmoničan efekat na dom.

BONUS VIDEO: