Jeleni Penava bronca u Hadžićima

U Hadžićima je ove subote održano međunarodno natjecanje u taekwondou pod nazivom Hadžići friends championship 2023. Nastupilo je oko 430 natjecatelja u tri discipline: kick, forme i sportska borba.  

U formama je TKD klub „Poskok“ Posušje klub predstavljala Jelena Penava koja je osvojila treće mjesto. Za Jelenu je ovo treće natjecanje u ovoj disciplini za koju pokazuje puno talenta te ulaže velik trud i rad. Na natjecanje ju je pratila trenerica Lucija Bašić.  

Na istom natjecanju odlične rezultate zabilježili su i članovi kočerinskog taekwondo kluba koji je pod vodstvom posuških trenera i kluba. Iz kluba na Kočerinu na natjecanje je otišlo šest natjecatelja koji su osvojili pet medalja i dva pehara. Najuspješniji su bili Filip Vukoja, Marija Sabljić i Anamarija Gašpar koji su se okitili zlatom. Srebro je osvojila Sara Sabljić, a broncu Antonija Vukoja. Ovaj put bez medalje je ostala Lea Ivanković. Kočerinski poskoci osvojili su i dva pehara i to pehar za ukupno treće mjesto u formama i pehar za najboljeg formaša turnira koji je pripao Filipu Vukoji. I kočerinske članove kluba na ovom natjecanju je vodila trenerica Lucija Bašić.

Objava Jeleni Penava bronca u Hadžićima pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO