back to top

Jedna osoba poginula a četiri ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Širokog Brijega

U teškoj prometnoj nesreći u mjestu Knešpolje u Širokom Brijegu, koja se dogodila danas oko 13 sati a u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila Mercedes i Passat, jedna osoba smrtno je stradala a četiri osobe zadobile su tjelesne ozljede neutvrđenog stupnja, prenosi jabuka.tv.

Vozilom Mercedes upravljao je M.L. (1999.) iz Posušja, dok su se u istom vozilu nalazila njegova dva brata I.L. (1996.) i M.L. (2001.), kao suputnici.

Vozilom Passat upravljao je M.P. (1959.) iz Mostara, a kao suputnik u istom vozilu se nalazio S.L. (2011.) iz Mostara.

Četiri osobe su zadobile tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja, dok je I.L. od zadobivenih ozljeda preminuo. Očevid je izvršen po nalogu dežurnog tužitelja Borislava Čuljka.

Nad tijelom preminulog izvršit će se obdukcija, te će se naložiti sva potrebna vještačenja kako bi se utvrdio točan uzrok nastanka prometne nezgode, informaciju je potvrdila viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu Petrunjela Matijević. 

Nakon izvršenog očevida, na navedenoj dionici promet se obavlja jednim kolničkim trakom. Pripadnici PU Široki Brijeg i dalje su na mjestu nesreće i reguliraju promet.

Oprez svim vozačima da na navedenoj dionici voze s oprezom zbog ulja na cesti.

Foto: Čitatelj/jabuka.tv

 

Objava Jedna osoba poginula a četiri ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Širokog Brijega pojavila se prvi puta na Tomislav City.

tomislavcity.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO