INDIJSKI HOROSKOP OTKRIO KO ĆE SE OBOGATITI U 2023. GODINI Oni će pokazati šta znači „pun kao brod“

Posebno poštovani indijski astrolozi predviđaju veliku sreću i bogatstvo za četiri horoskopska znaka koje naredne godine očekuju velike promjene nabolje.

Provjerite da li ste među njima i, ako jeste, možemo samo da vam kažemo blago vama.

Vrisha (Bik)

21. april – 21. maj

Tranzit Jupitera prolazit će kroz vaše 11. polje sve do 22. aprila 2023. i donijeti vam izuzetno povoljan period za pokretanje novog posla, ulaganje u karijeru i poznanstva sa uticajnim i moćnim ljudima koji će prepoznati vaš potencijal. To vrijeme karakteriše i povećanje bogatstva, štednja koja vama ne pada teško jer ćete taj novac uspješno investirati i uvećati. Nakon 22. aprila Jupiter prelazi u vaše 12. polje tajni, pa su mogući nepredviđeni troškovi, zato na vrijeme napravite dobar plan budžeta za narednu godinu.

Kanya (Djevica)

22. avgusta – 23. septembra Vi ćete biti pravi sretnici naredne godine. Do 22. aprila Jupiter prolazi kroz vaše 7. polje partnerstva, što će vam donijeti vjenčanje i ulazak u bračnu luku. To će biti sjajan period za saradnju sa kompanijama iz inostranstva i bilo koja vrsta ugovora bit će veoma dobra za vas. I nakon 22. aprila 2023. ostajete među sretnicima, samo što će se fokus pomeriti ka stizanju novca. U ovom periodu igrajte samo na sigurno i izbjegavajte rizik jer ćete jedino tako uspjeti u svom naumu.

Dhanu (Strijelac)

23. novembar – 22. decembar

Pripremite se za poboljšanje i napredak na svim životnim poljima. To se posebno odnosi na uslove života, pa je veoma moguće da ćete kupiti veći i ljepši stan ili kuću, samo vodite računa da zbog toga ne ulazite u spor sa familijom. Bilo koja vrsta kupovine nekretnina do 22. aprila bit će uspješna dokle god vam Jupiter bude tranzitirao 4. poljem. Budite oprezni na polju karijere i izbjegavajte ulaganje novca u sumnjive projekte. Poslije 22. aprila imat ćete poteškoće sa djecom, a ključ za prevazilaženje problema jeste iskrena komunikacija i razumijevanje. Posle 22. aprila igrajte lutriju, veoma je moguće da ćete dobiti pozamašan dobitak.

Kumbha (Vodolija)

21. januar – 19. februar Tranzit Jupitera kroz vaše 2. polje do 22. aprila može vam donijeti uvećanje bogatstva i mogućnost za zaradu novca kroz dodatni posao koji vam je dosad bio hobi. Posvetite se porodici, posebno djeci, i pokušajte da svijet “gledate” iz njihovog ugla kako biste ih bolje razumjeli. Obratite pažnju na zdravlje i promijenite navike, posebno kad je u pitanju ishrana. Što se tiče perioda poslije 22. aprila, pokušajte da izbjegnete konflikte na poslu. Posebno vodite računa kome šta pričate u povjerenju da to ne bi stiglo do vaših šefova. Zato je najbolje da držite jezik za zubima i nikako se ne povjeravate kolegama koje to mogu da iskoriste protiv vas.

BONUS VIDEO:

INDIJSKI HOROSKOP OTKRIO KO ĆE SE OBOGATITI U 2023. GODINI Oni će pokazati šta znači „pun kao brod“ Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

U Mostaru ovoren I. Vitalis Kongres Elektrofiziologije

Svečanom ceremonijom, u kongresnoj dvorani Queen Hotela Mepas u...

Pogledajte koliko tko zarađuje u BiH

U Bosni i Hercegovini direktori u prosjeku zarađuju 4.570...

VREMENSKA PROGNOZA u B i H u sljedeća četiri dana: Oblačno, uz povremenu kišu i pljusak

U nedjelju ,24.09.2023. godine, oblačno i osjetno svježije vrijeme...

Veletržnica Tasovčići: Ovog vikenda veći broj kupaca nego inače

Na čapljinskoj Veletržnici u Tasovčićima i ovog vikenda bogata...

Šta znači biti rođen na granici između dva znaka i po čemu su takvi ljudi posebni?

Astrologija je za nas velika zagonetka. Ukoliko se osjećate...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo