Humanitarna akcija Kapi ljubavi: “Srcem za obitelj Zrno”

“SRCEM ZA OBITELJ ZRNO”
“KAP LJUBAVI” se uključuje, odnosno, preuzima akciju POMOĆI ZA OBITELJ ZRNO!
Većina Vas, vjerojatno je već upoznata sa situacijom, u kojoj se našla obitelj Zrno iz Šujice.
Ekipa iz NK Šujica odlučila je organizirati humanitarni koncert i turnir, kako bi pomogli spomenutoj obitelji.
Prije par dana naš ured posjetili su iz obitelji Zrno s molbom da im pomognemo, prvenstveno da se Gabrijeli i njenoj dječici renovira kuća. Obitelj trenutno živi u ujakovoj kući, koja zaista nije adekvatna za život malenih Danijela, Marije ,Luke i Mrvice ,kako braco od milja zove nedavno rođenu Evu. Otac obitelji preminuo je prije mjesec dana. Naime, radi se o majci četvero maloljetne djece (Daniel -2020.godište, Marija-2021.godište, Luka 2023. godište i malena Eva koja je rođena 19.04.2023.godine).
Pokojni Andrija Zrno s obitelji kupio je kućicu ,planirali su istu renovirati, srediti i preseliti s Gabrijelom i dječicom na pristupačnije i ljepše mjesto, jer ujakova kuća je u starom i derutnom stanju .Ali…na žalost ,”život” piše i tužne priče.
Andrijinu priču je prerano završio.
Kao što smo spomenuli NK Šujica je pokrenula akciju i uskoro će se u Šujici održati humanitarni koncert i utakmica za pomoć obitelji Zrno.
Nakon posjeta obitelji Zrno u ured “KAP LJUBAVI”, fra Đoka je otišao u Šujicu, upoznao dječicu i Gabrijel , obišao kuću, koju bi trebalo renovirati i srediti i prepun emocija rekao da se uključujemo u akciju i da ćemo, uz pomoć svih Vas ,dobri ljudi, učiniti sve da obitelj Zrno uskoro useli u novi dom.
Jučer su “Kapljice “ ponovno posjetile Gabrijelu i dječicu , ali ovaj put s nama je bio i gospodin Ivan Ćerdić – Dankić, koji će što prije napraviti “projektić# za adaptaciju kuće.
Sastali smo se i s ekipom iz NK Šujica i dogovorili da će svi prikupljeni novci od humanitarne utakmice i koncerta ,kao i sve donacije koje se budu uplaćivale ići preko računa “Kapi ljubavi”, uz obveznu naznaku “ZA POMOĆ OBITELJI ZRNO”. Tako da spomenutu akciju preuzima Udruga.
I nakon što spomenuta obitelj useli u novi dom ,fra Đoka i Kapljice će, uz pomoć dobrih ljudi biti uz Zrne, dok god bude potrebno. Vjerujemo da ćemo Vas, ako Bog da, pa vrijeme posluži, u što kraćem roku obavijestiti da su Danijel, Marija, Luka i Eva sa svojom mamom u novoj kućici. Sve Vas pozivamo da nam pomognete da im uljepšamo život koji je pred njima i molimo Vas, da ih se sjetite i u molitvama .I…čvrsto vjerujemo, iako na žalost, neće imati očev topli zagrljaj, da za njih, Nebeski Otac priprema jedan lijep život i da će ,uz ljubav koju će im pružiti njihovi bliži odrasti u dobre, radišne i plemenite ljude!
HVALA VAM ŠTO POMAŽETE DA POMOGNEMO!
P.S.Molimo Vas, da prilikom uplate ne zaboravite staviti naznaku “Pomoć za obitelj Zrno”, jer “KAP LJUBAVI “, uz ovu akciju ima i dodatne akcije i svaka uplata ,bez naznake, smatrat će se klasičnom uplatom za rad udruge “KAP LJUBAVI”.Donacije možete uplatiti i u uredu “Kapi ljubavi”.
Nakon što obitelj Zrno useli u svoj novi dom, napomena za uplatu se “briše”, a Udruga i dalje, kao što spomenusmo, nastavlja pomagati obitelji bez obzira na donacije.
Hvala za sve što činite preko udruge “KAP LJUBAVI”
ŽIRO RAČUNI:
Donacije iz BiH:
Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH
Broj računa: 1610200033910037
Banka: RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA
Adresa banke: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO, BIH
Donacije iz inozemstva:
Naziv računa: Duhovno humanitarna udruga “KAP LJUBAVI” Tomislavgrad-BiH
IBAN: BA391611200000511917
SWIFT: RZBABA2S
Banka: RAIFFEISEN BANK D.D. BOSNA I HERCEGOVINA
Adresa banke: ZMAJA OD BOSNE BB, SARAJEVO, BIH.
Tomislavcity

Objava Humanitarna akcija Kapi ljubavi: “Srcem za obitelj Zrno” pojavila se prvi puta na Livno Novine.

livnovine.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO