back to top

Hrvatska: Zbog ubojstva novorođenčeta pronađenog u bunaru uhićena 20-godišnjakinja

Zbog ubojstva novorođenčeta čije je tijelo nađeno 4. kolovoza u seoskom bunaru kod Perušića, Republika Hrvatska uhićena je 20-godišnjakinja koja je pod sumnjom za teško ubojstvo završila u policijskom pritvoru.

Ličko-senjska policija izvijestila je u četvrtak da je dovršila opsežno i složeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je osumnjičena 20-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno djelo teškog ubojstva.

Nakon uhićenja predana je pritvorskom nadzorniku i protiv nje je podnijeta kaznena prijava nadležnom odvjetništvu, prenosi Hina.

U policiji ističu da imajući u vidu zaštitu i dobrobit obitelji nisu u mogućnosti iznositi više detalja provedenih izvida kriminalističkog istraživanja.

Portal Slobodna Lika objavio je da je tijelo novorođenčeta nađeno u mjestu Prvan Selo kod Perušića u seoskom bunaru. Bilo je umotano u crnu vreću i bačeno u bunar pun vode.

Pronašao ga je stočar kada je došao uzeti vode iz bunara da bi napojio stoku. Novorođenče je nađeno u gotovo pustom naselju pa se pretpostavljalo da je tamo dovezeno.

Hrvatska: Zbog ubojstva novorođenčeta pronađenog u bunaru uhićena 20-godišnjakinja Dnevni.ba.

dnevni.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO