back to top

Horoskop za 20.06.2024. godine

Ovan


Napeto razdoblje na poslovnom planu će se smjenjivati s događajima u privatnom životu. Dosada neće biti opcija, a najbolje rezultate postići ćete kroz timski rad. Vaša pričljivost i zavodljivost bit će vaši aduti. Bit ćete u centru pažnje drugih, ali i sami se možete zaljubiti u nekoga.

Bik

horoskop za 20.06.2024. godine
Moguće je osjećanje iscrpljenosti i bezvoljnosti. Ako žudite za mirom i odmorom, otkazujte dogovore. Ako uspijete izbjeći konflikte s roditeljem ili prijateljem, dan može proći bez većih problema. Ukoliko vam se netko svidi, imat ćete duhovitu taktiku osvajanja. Aktivnosti će vam prijati, čak i veći fizički napori.

Blizanci

horoskop za 20.06.2024. godine
Ne zanemarujte društveni život, jer vas čekaju zanimljiva poznanstva i mogućnost zaljubljivanja. Privući će vas smirene i samozatajne osobe. Ipak, moguće je da se desi suprotno od vaših želja, pa ćete upoznati nekoga nemirnog i živahnog, tko će vas zabavljati duhovitim pričama ili šaljivim porukama.

Rak

horoskop za 20.06.2024. godine
Vaši planovi će se ostvarivati. Vrijeme je za pregovore, potpisivanje ugovora i predstavljanje u javnosti. Društvene aktivnosti će se povećati, pa ćete češće biti vani, što će vam odgovarati. Priliku dajte vašem bivšem partneru, jer bi vaš odnos mogao postati čvršći nego prije. Ako se vraćate s putovanja, budite pažljivi u saobraćaju.

Lav

horoskop za 20.06.2024. godine
Planete će istaknuti vašu erotičnost, a ljubavne avanture bit će ispunjene strašću. Osvojit će vas osoba koja će vas impresionirati svojim obrazovanjem i inteligencijom. Dobre veze i poznanstva koje sklopite danas bit će osnova za buduće poslovne projekte. Očekujte dolazak novca, važne informacije ili pisma na vašu adresu.

Djevica

horoskop za 20.06.2024. godine
Iskoristite dan samo za sebe. Ispunite ga raznim aktivnostima – posvetite se partneru, djeci, ali i tjelesnoj aktivnosti. Uživajte u postignutim uspjesima, ne opterećujući se onim što vam nedostaje. Ako se osjećate loše, razgovor s nekim ko zna saslušati i dati savjet može biti od pomoći.

Vaga

horoskop za 20.06.2024. godine
Nalazite se u odličnom poslovnom razdoblju, pa će se i problemi lakše rješavati. Planete vam donose zaštitu i podršku u svakom koraku. Osjećat ćete se voljeno i poželjno. Netko će vam izaći u susret i učiniti vam uslugu. Popodne provedite u ugodnom društvu, ali nećete pogriješiti ni ako se odlučite za mir i opuštanje.

Škorpija

horoskop za 20.06.2024. godine
Napetost će vas pratiti već od jutarnjih sati, pa izbjegavajte stresne situacije i sukobe. Moguće je da dođe do prekida prijateljstva ili neugodnog razgovora s nadređenima. Pripazite na to šta govorite, jer biste mogli nekoga uvrijediti. Nemojte očekivati da drugi znaju što želite ili što vas veseli.

Strijelac

horoskop za 20.06.2024. godine
Nove okolnosti će vas motivisati i probuditi vaše unutrašnje snage, a veće samopouzdanje i optimizam pomoći će vam u prevazilaženju prepreka. Istaknut će se vaš individualizam i želja za rješavanjem problema. Promjene će biti podržane pažnjom i podrškom partnera, koji će biti važan za vaše korake naprijed.

Jarac

horoskop za 20.06.2024. godine
Vaša intelektualna spretnost i komunikativnost bit će ključni za poslovni uspjeh, a i u ljubavi ćete imati sreće. Znate kako privući pažnju osoba suprotnog spola. Čak i ako ste u vezi, teško ćete odoljeti izazovima. U ljubavi ste, pa pazite da ne započnete avanturu s nekim drugim.

Vodolija

horoskop za 20.06.2024. godine
Veza s partnerom bit će napeta. Povezivaće vas zajednički ciljevi i interesi, ali karakterne razlike će biti izražene i može doći do konflikta. Sitnica može pokrenuti grublji jezik. Partnerove kritike će biti dobronamjerne, pa ih ne shvaćajte kao napad. Usmjerite svoju energiju na fizičku aktivnost.

Ribe

horoskop za 20.06.2024. godine
Ljubavi neće nedostajati. Raznolik društveni život donijet će više zadovoljstva u dugim vezama i otkloniti dosadu. Samci će razmjenjivati poglede s nekim, ali pravoj vezi još neće doći. Strpljenje je ključno – pričekajte da se situacija razvije. Na poslu se bolje organizirajte, jer nedostatak planova može donijeti nered.

Autor: minimagazin.info

Izvor: ( www.minimagazin.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO