back to top

Horoskop za 19.06.2024. godine

Ovan


Iznenadiće vas snaga ljubavnih zbivanja. Može se desiti susret koji će uzdrmati vaš unutrašnji mir ili ćete ponovo susresti osobu koja je nekada imala posebno mjesto u vašem srcu. Očekuje vas zanimljiv telefonski poziv. Također, prilika se otvara da iskoristite svoje talente, posebno ako se bavite muzikom ili volite pisati pjesme.

Bik

horoskop za 19.06.2024. godine
Posvetite pažnju aktuelnim obavezama, ali budite organizovaniji, odredite prioritete i vodite računa o dokumentima. Moguća su iznenađenja u kući. Ukućani će vam prigovarati da ste mušičavi i nemarni, dok vi njima zamjerate kritičnost. Potrebno vam je više vremena za sebe, i za to se morate izboriti sami.

Blizanci

horoskop za 19.06.2024. godine
Osjećate motivaciju i odlučnost da se dokažete na poslu. Kolege traže vaše savjete i pomoć, koje ćete im bez oklijevanja pružiti. Neki saradnici će vam zbog toga promijeniti mišljenje na bolje. U ljubavnim vezama će vladati sklad i razumijevanje, mada mogu biti prisutni manji sukobi i trzavice.

Rak

horoskop za 19.06.2024. godine
Nezadovoljni ste uslovima na poslu. Pripazite šta govorite pred nadređenima, jer ste puni nezadovoljstva i lako biste mogli nešto reći što će vam kasnije žao biti. U ljubavnoj sferi ćete biti nezadovoljni, posmatrajući partnera kritički ili osjećajući ljubomoru. Nemojte žuriti s odlukama, pustite da vaša ljubavna odluka sazrije u vama.

Lav

horoskop za 19.06.2024. godine
Vaši planovi će se odvijati onako kako ste zamislili. Prepustite se uživanju u lijepim trenucima i shvatit ćete da je partneru stalo do vas. Zaboravit ćete na prethodne ljubavne nesuglasice, a mnogi će riješiti probleme planiranjem zajedničkog života. Bit ćete vješti u pregovorima i lako ćete se sporazumjeti s drugima.

Djevica

horoskop za 19.06.2024. godine
Ljubavni uticaji su promjenjivi, pa je potrebno pristupiti razborito. Nemojte ugroziti postojeću vezu zbog nezadovoljstva. Nakon razgovora ćete shvatiti da ste pretjerali. Prihvatićete poslovni izazov i pokazati nekome da može računati na vas. Također, rješavaćete neka finansijska dugovanja.

Vaga

horoskop za 19.06.2024. godine
Ako ste mislili da je nova veza samo prolazna zabava, ubrzo ćete shvatiti da mislite često na tu osobu i iščekujete njene pozive. Volite izlaske, druženja i sklapanje novih poznanstava, ali ljudi s kojima živite očekuju više vaše pažnje za kućne obaveze.

Izvor: ( www.minimagazin.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO