back to top

Horoskop za 11.06.2024. godine.

Ovan


Najbolje je zadržati poslovne ideje za sebe jer drugi neće biti zainteresovani. Neka ostane sve na planovima za sada. Primjećuje se porast tračeva i intriga u poslovnom okruženju, pa je bolje ostati po strani. Ako ste u vezi ili braku, mogu se javiti nesuglasice. Nemojte se povlačiti, već rješavajte sumnje svog partnera.

Bik

horoskop za 11.06.2024. godine.
Doživjet ćete nešto značajno poput promjene u karijeri, novog posla ili preuzimanja veće odgovornosti. Moguće je susresti osobu koja vam je značila u prošlosti. Ne podležite slabostima. Shvatit ćete da je bila dobra odluka ne započeti ponovo ljubavnu vezu s tom osobom, jer bi prošlost mogla se ponoviti.

Blizanci

horoskop za 11.06.2024. godine.
Osjećat ćete se umorno i bez fokusa. Nemojte se suočavati s izazovima ili problemima, jer ćete se zaustaviti na pola puta i nećete ništa riješiti. Najbolje je usporiti ritam i izbjegavati stvaranje promjena. Pazite na zdravlje, manje se naprezite, a u saobraćaju se kretajte oprezno!

Rak

horoskop za 11.06.2024. godine.
Strpljivo odgovarajte na tuđa pitanja, hrabrite one koji su neraspoloženi i pružite pomoć onima kojima je potrebna. Sada je pravo vrijeme da se bavite svojim znanjem, školovanjem, studiranjem i duhovnim pitanjima. Povećat ćete komunikaciju s inostranstvom i udaljenim mjestima, bilo poslovno ili privatno.

Lav

horoskop za 11.06.2024. godine.
Nećete imati strpljenja za partnera i njegovo negodovanje. Pružit ćete mu do znanja da pretjeruje u svemu i preozbiljno shvaća situacije. Pokušajte unijeti malo više romantike i nježnosti u trenutke koje provodite zajedno. Ne dozvolite obavezama i brzom načinu života da naruše odnos. Neki od vas suočavaju se s problemima oko zajmova i dugovanja.

Djevica

horoskop za 11.06.2024. godine.
Razgovori s rođacima i ukućanima pomoći će u rješavanju sukoba. Iskreno iznesite svoje mišljenje o onome što vam smeta i time pomozite bližnjima da bolje shvate vaše stavove i namjere. Prijatelj u nevolji može vas uznemiriti – osjećat ćete se bespomoćno jer će njegovi problemi biti previše složeni za vašu pomoć.

Vaga

horoskop za 11.06.2024. godine.
Održavajte privatni život za sebe. Ne dijelite intimne probleme s drugima, jer bi ih mogli prenositi dalje. Ako tražite posao, ponovno uspostavite kontakte, odgovorite na oglase ili sami kontaktirajte poslodavce. Dan je povoljan za posjet stomatologu, jer ćete biti zadovoljni uslugama.

Škorpija

horoskop za 11.06.2024. godine.
Vaša kreativnost je istaknuta, kao i vaša sposobnost suočavanja sa stresnim situacijama. U poslu ćete imati podršku od saradnika. Sada je vrijeme za odlučnu akciju, posebno ako ste nezaposleni ili tražite bolji posao. Iako se finansijska situacija poboljšava, pazite da ne trošite previše novca jer vam minus u banci nije potreban.

Strijelac

horoskop za 11.06.2024. godine.
Ne rješavajte porodične i privatne probleme na poslu. Iako vam se može činiti da vam kolege žele pomoći i dati savjet, možete se izgorjeti. Moguće je da će početi ogovarati iza vaših leđa, što će vas razočarati zbog otvaranja prema njima. Psihički umor može vas učiniti dezorijentiranima, stoga budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

horoskop za 11.06.2024. godine.
Sve će ići u vašu korist. Nepoznati ljudi će spontano započinjati razgovor s vama. Provest ćete puno vremena s prijateljima i uživati u zajedničkim aktivnostima. Mogli biste dobiti lijepu vijest, pismo ili rješenje sudske parnice u svoju korist. Budite pažljivi u saobraćaju, posebno ako volite brzu vožnju.

Vodolija

horoskop za 11.06.2024. godine.
Nemojte odgađati važne sastanke, jer ćete se dobro snaći. Finansijska situacija zahtijeva promjene. Dogovorite se s porodicom oko troškova i pronađite nova rješenja. Iako možda nećete imati savršen odnos s partnerom, eventualne trzavice dodatno će rasplamsati strasti i potvrditi vaša uzajamna osjećanja.

Ribe

horoskop za 11.06.2024. godine.
Moguća je promocija ili promjena u poslovnom statusu. Društveni život postaje raznolikiji. Bićete aktivniji, više se kretati, upoznavati nova mjesta i ljude. S lakoćom ćete postizati ciljeve, kako u poslu tako i u ljubavi. Možda ćete dobiti poklon ili poseban kompliment koji će vam potvrditi nečija osjećanja.

Autor: minimagazin.info

Izvor: ( www.minimagazin.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO