back to top

Horoskop za 10.07.2024. godine

Ovan


Ako ne želite da vas drugi iskorištavaju, morate pokazati više odlučnosti. Posvetite se partneru, djeci, ali i fizičkoj aktivnosti. Osjećaćete se bolje nakon što se dobro izmorite, ali ako niste u dobroj kondiciji, pazite da ne pretjerate. Partner će vas zbunjivati promjenama raspoloženja – upozorite ga na takvo ponašanje.

Bik

horoskop za 10.07.2024. godine
Odnosi sa rodbinom će se zakomplikovati. Pripazite šta im govorite, jer bi vaše riječi mogle biti pogrešno shvaćene. Vodite više računa o urednosti radnog stola i ladica – nered će loše djelovati na vašu koncentraciju. Mogli biste ugovoriti termin kod stomatologa ili se naručiti za neku drugu pretragu.

Blizanci

horoskop za 10.07.2024. godine
Dan uspjeha je pred vama i dobro ga iskoristite! Samci imaju velike šanse da počnu ljubavnu vezu s osobom koja ih privlači. Ako ste u vezi, počećete ozbiljno razmišljati o braku i djeci pa bi se razgovor s partnerom mogao vrtiti oko takvih tema. Manje-više, danas ćete biti uspješni u svim sferama života.

Rak

horoskop za 10.07.2024. godine
Okolnosti neće dopustiti da se vaše ideje brzo ispunjavaju, a možda ćete biti nezadovoljni i neizvjesnim položajem. U oba ste slučaja svjesni koliko je bitno da ispravno postupite i pratite sebe. Vaš emotivni život napreduje. Otvorite srce osobi koju priželjkujete – nemate šta izgubiti, a možda i dobijete više od očekivanog.

Lav

horoskop za 10.07.2024. godine
Komunikacijske vještine dans dolaze do izražaja – bićete dosjetljivi i elokventni. Zahvaljujući zavodljivosti i otvorenosti, imaćete više aduta da ojačate razumijevanje s partnerom ili odškrinete vrata novoj ljubavi. Na radnom mjestu briljiraćete snalažljivošću i brzim reakcijama. Sve što budete uradili neće proći neprimijećeno kod nadređenih.

Djevica

horoskop za 10.07.2024. godine
Planete vam otvaraju priliku da donesete dobre odluke i popravite zategnute odnose. Ako ste posvađani s partnerom, prvi pružite ruku pomirenja. Svojom energijom i veselim duhom pokušajte motivisati ljude oko sebe. Pokažite onima koji su vam dragi koliko vam znače, ne samo riječima nego i malim znakovima pažnje.

Vaga

horoskop za 10.07.2024. godine
Zahvaljujući šarmu i rječitosti, sve će vam polaziti za rukom. Prilaziće vam nepoznate osobe i spontano započinjati razgovor s vama. Mnogo vremena ćete provesti u društvu prijatelja i uživati u zajedničkim aktivnostima. Krajem dana moguć je dolazak gostiju, što vas najprije može zabrinuti, a naposljetku razveseliti.

Škorpija

horoskop za 10.07.2024. godine
Koncentracija vam je na zavidnom nivou. Prionite na učenje, istraživanje, prikupljanje informacija. Ići ćete protiv sebe da biste ugodili drugima. Dopustite sebi malo luksuza i nečeg što će vas opustiti, makar imali i dosta posla. Izbjegnite ljude koje vas iritiraju, a okružite se onima koji vas mogu nasmijati i oraspoložiti.

Strijelac

horoskop za 10.07.2024. godine
Bićete u potrazi za vezama i protekcijama, odnosno ljudima koji bi vam svojim uticajem mogli omogućiti ostvarenje planova. Sve bliže ste cilju, ali pripremite se na odgode i zastoje. Ipak, sve to skupa neće pokvariti vaše raspoloženje. Više ćete se dotjerivati i određeni novčani iznos izdvojiti za kupovinu odjeće i kozmetike.

Jarac

horoskop za 10.07.2024. godine
Teže ćete sklapati ugovore, prilagođavati se naredbama osoba na položaju i pokazivati više netrpeljivosti i želje da nešto temeljito promijenite. Osjećaćete se iscrpljeno usljed napora koji ste morali uložiti tokom prošlih dana. Potreban vam je predah pa svaki slobodan trenutak posvetite sebi. Čuvajte se grlobolja i prehlada.

Vodolija

horoskop za 10.07.2024. godine
Bićete u stalnom pokretu, okruženi prijateljima i poznanicima. Dan je izvrstan za studente, polaganje vozačkog ispita kao i skupljanje bodova kod šefova. Ako tražite posao, raspitajte se kod poznanika ili prelistavajte oglase. Nije isključen kontakt s osobom koju niste dugo vidjeli ili koja živi u inostranstvu.

Ribe

horoskop za 10.07.2024. godine
Partner će vam prigovarati da niste odgovorni. Ako niste voljni preuzeti na sebe obaveze koje od vas traži, dajte mu to do znanja. Povedite računa o troškovima i nastojte ih smanjiti. Mogli biste posjetiti banku i razmatrati uslove kreditiranja. Situacija u domu zahtijevaće više opreza. Nedostajaće vam slobode izražavanja i prostora za kretanje.

Autor: minimagazin.info

Izvor: ( www.minimagazin.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO