back to top

Horoskop za 10.06.2024. godine

Ovan


Sjećanja i emocije, koja dolaze iz prošlosti, danas bi mogla pokrenuti vaše kreativne impulse. Možda nećete sve razumjeti što se dešava, ali će vam slike neprestano dolaziti na um. Preporučljivo je zapisati stvari koje vas emocionalno najviše dotaknu. Ovo je proces oslobađanja od nekih starih trauma, kako biste čisti mogli krenuti u svoju budućnost. Samo naprijed.

Bik

horoskop za 10.06.2024. godine
Neki projekt s kojim ste se suočili može biti teži nego što ste očekivali. Pomoć koju dobijate je vrlo ograničena ili nikakva, pa ćete se morati osloniti samo na sebe. Možda je najbolje za danas ostaviti sve obaveze i odmoriti se uz opuštajući film. Uživajte!

Blizanci

horoskop za 10.06.2024. godine
Komšija ili neki član porodice može vam pružiti pomoć oko kućanskih poslova, ali vama se čini da to nije od srca. Prihvatite pomoć bez obzira na motive, jer ćete tako pomoći i toj osobi i donijeti sebi dobru karmu. Trenutno je toj osobi više potrebna pomoć nego vama, stoga nemojte odbiti da je pružite.

Rak

horoskop za 10.06.2024. godine
Danas vas može mučiti neka papirologija vezana za novac. Iako vam se to neće svidjeti, posao se mora obaviti. Ako ustajete ranije, bićete koncentrisaniji i brže ćete završiti dosadan posao, te ćete imati dovoljno vremena za uživanje u aktivnostima s partnerom.

Lav

horoskop za 10.06.2024. godine
Danas ćete morati razmisliti o nekom ugovoru ili obećanju koje se odnosi na vaš dom. Ako nešto nije jasno, slobodno se obratite pouzdanoj osobi da vam pomogne u donošenju odluke. Važno je da potpuno razumijete situaciju kako ne biste donijeli pogrešnu odluku koja bi vas odvela u krivom smjeru.

Djevica

horoskop za 10.06.2024. godine
Danas biste mogli dobiti uznemirujuće vijesti o prijatelju, komšiji ili rođaku. Čini se da je ta osoba veoma uznemirena, ali ne želi dijeliti svoja osjećanja. Nemojte je prisiljavati, jer bi mogla puknuti. Budite tu kad vas pozove i ponesite puno maramica sa sobom.

Vaga

horoskop za 10.06.2024. godine
Mogli biste čuti neke tračeve o svom prijatelju, što će vas iznenaditi. Novac će biti dio priče. Nemojte odmah vjerovati svemu što čujete. Osoba koja širi tračeve ima svoje interese. Razgovarajte s osobom o kojoj se priča, provjerite informacije i nemojte širiti glasine bez provjere.

Škorpija

horoskop za 10.06.2024. godine
Danas ćete biti u središtu pažnje. Prijatelji će tražiti određene informacije koje samo vi posjedujete. Možda ćete moći podijeliti savjet iz vlastitog iskustva. Bez dubljeg razgovora nije lako pomoći. Budući da ćete imati publiku, opustite se i pustite riječi neka teku.

Strijelac

horoskop za 10.06.2024. godine
Mogli biste se danas posvetiti proučavanju astrologije, numerologije ili tarota. Na početku može biti izazovno, ali kada otkrijete čaroliju, uživaćete kao dijete u slatkišu. Nema ništa loše u želji da saznate što donosi budućnost. Zar to ne želimo svi?

Jarac

horoskop za 10.06.2024. godine
Prijatelj može biti danas izrazito loše raspoložen, što će vas možda zbuniti. Možda ćete pokušati saznati razloge njegova ponašanja, ali manje pitanja mogu biti bolja opcija. Čini se da se sva negativnost skupila odjednom. Nemojte ga pritiskati, ali budite tu ako vas zatraži.

Vodolija

horoskop za 10.06.2024. godine
Prijatelj ili partner možda će tražiti vaš savjet, ali mogao bi vas pitati o stvarima koje nisu sasvim jasne čak ni vama. U pitanju je vjerovatno tehnologija koju ne poznajete. Ako želite pomoći, prvo se informišite i razumite situaciju kako biste dali ispravan savjet.

Ribe

horoskop za 10.06.2024. godine
Danas biste mogli pročitati knjigu o nutricionizmu koja će vas navesti da preispitate svoje navike. Nemojte odmah paničiti. Možda trebate samo prilagoditi svoj način života radi boljeg zdravlja. Svako je individua, a knjige su generalne, nemojte brzati, postepeno ćete postići svoje ciljeve.

Autor: minimagazin.info

Izvor: ( www.minimagazin.info / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO