Glazbena škola Brotnjo dobila domaćinstvo 25. Otvorenog Federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe

Na sjednici Upravnog odbora Udruženja glazbenih i baletnih pedagoga FBiH održanoj 5. prosinca 2022. godine u Sarajevu, donesena je odluka da Osnovna glazbena škola Brotnjo bude domaćin 25. Federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe u kategorijama: puhači, gitare, harmonike i zborovi. Federalno natjecanje učenika i studenata glazbe u našoj općini održat će se od 24. do 27. travnja 2023. godine.

U uži izbor ušli su Bugojno i Čitluk. Prije samog izbora, članovi Upravnog odbora posjetili su Bugojno i Čitluk i vidjeli uvjete i mogućnosti održavanja natjecanja. Uvjeti su bili: prostorije za održavanje natjecanja, smještajni kapacitet, prohodnost interneta, pomoćne prostorije…

Brojne nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima, učenika OGŠ Brotnjo također su utjecale na odluku o domaćinstvu, baš kao i 2017. godine kada je broćanska glazbena škola također bila domaćin ovog natjecanja.

Tijekom obilaska Osnovne glazbene škole Brotnjo članove Upravnog odbora primio je i načelnik općine Čitluk Marin Radišić, a nakon dodjele domaćinstva, OGŠ Brotnjo se zahvaljuje svima na ukazanom povjerenju.

 

The post Glazbena škola Brotnjo dobila domaćinstvo 25. Otvorenog Federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe appeared first on Općina Čitluk.

citluk.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

TEŠKO DA ĆE USPJETI BILO KOGA DA NASMIJU Horoskopski znak koji jednostavno ne zna za humor

Astrolozi manjak humora kod ovog znaka pripisuju tome što...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo