FOTO/VIDEO: Na ovogodišnjoj (današnjoj) 16. Race for the Cure® – Trka/Šetnja za ozdravljenje u Sarajevu sudjelovale su i žene iz HBŽ

Na ovogodišnjoj (današnjoj) 16. Race for the Cure® – Trka/Šetnja za ozdravljenje u Sarajevu sudjelovale su i žene iz HBŽ.

Ova trka/šetnja održava se već 16. godina, a danas (nedjelja 01.10.2023. ) započela je u 11 sati s platoa ispred  City Centra Sarajevo.

Trka: Duljina trke je  4 km, a šetnja 1,5 kilometara.

Po lijepom i sunčanom vremenu okupili su se brojni trkači i šetači, a među njima su i žena iz HBŽ, iz Livna i Tomislavgrada, okupljene u/oko Udruge “Bistrica” iz Livna, koja okuplja žene oboljele od karcinoma dojke, a koja djeluje od 2007. godine.

Pogledajte fotografije i video, djelić ozračja s puta i iz Sarajeva, uz našu puno i svesrdnu podršku!

foto/video: na ovogodišnjoj (današnjoj) 16. race for the cure® – trka/šetnja za ozdravljenje u sarajevu sudjelovale su i žene iz hbž foto/video: na ovogodišnjoj (današnjoj) 16. race for the cure® – trka/šetnja za ozdravljenje u sarajevu sudjelovale su i žene iz hbž foto/video: na ovogodišnjoj (današnjoj) 16. race for the cure® – trka/šetnja za ozdravljenje u sarajevu sudjelovale su i žene iz hbž

A listopad je mjesec u kojem se “nosi” roza boja, u kojem se obilježava borba protiv raka dojke i  podiže se svijest o ovoj zloćudnoj bolesti.  Organiziraju se  dobrotvorne kampanje kako bi se pomoglo svim oboljelima kao i osvijestilo javnost o raširenosti ovog problema. Dobro je da se svi uključimo u ovu kampanju i pomognemo koliko je u našoj mogućnosti!


www.tomislavnews.com/Foto i video: I.Z.

 

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO