FOTO/VIDEO: DOBRO vam oblačno, kišovito i toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 10 stupnjeva C, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim teškim oblacima, a kiša pada, već danima, sunce je na dugom godišnjem odmoru.

Ugodna vam i blagoslovljena subota, dan odmora, jutro kada mnogi Hrvati žive nogometnih san, ne san nego ostvarenje, oživotvorenje jedne lijepe bajke, kojoj se još ne vidi kraj. Treba dati emocijama na volju, nije svaki dan bio tako radostan kao sinoć, a sada treba predahnuti dan dva od igara i misliti o kruhu. Sve koji su sinoć feštali neka ih radost života nosi i danas i u svim sljedećim danima, predblagdanskim, ako ste u mogućnosti u ovo milosrdno vrijeme pomozite potrebitima na bilo koji način. I kada darujete darujte od srca, darujte jer vas to usrećuje, ali znajte ili već znate kako je sreća varljiva gospođa, dođe iznenada, kad je ne očekujete, a često vas napusti kada vam je najpotrebnija.

I život je takav, satkan od radosnih i manje radosnih dana, ima i onih tužnih, žalosnih, ali sve je to život u kojemu se moramo truditi koliko je u našoj moći biti vrijedni, veseli, sebi i drugima uljepšati život,

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom za druge, pozitivnim mislima i širokim osmijehom  uljepšajte i ovaj dan- veliki Božji dar sebi i svima i svemu oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo