back to top

FOTO/VIDEO: DOBRO vam oblačno i hladno jutro iz Tomislavgrada, s ponekom pahuljom, a na planinama snijeg poprašio, na Kupresu i Blidinju napadao!

Temperatura je 2 stupnja C, puše vjetar, okrenulo na buru, podobro je hladno, propadava poneka pahulja, kiša, susnježica, na planinama je noćas napadalo malo snijega, nebo nad duvanjskim poljem prekriveno je sivim oblacima punim padavina, kiše, snijega, čini se bit će svega, a sunca najmanje. Na Kupresu i Blidinju napadalo je malo snijega, a pada i jutros!

Ugodna vam i blagoslovljen današnji dan, i hladan i kišan, snježan i oblačan, pravo zimski, ali samo neka nema one moljavčine, kišurine, južine, koja nije bila hladna, ali se led uvlačio u kosti. Noćas je, prema najavi, snijeg posjetio planine, malo ih zaogrnuo u bjelinu, pa je očekivati da pojača s pokrivačem. Kakva je zima bez snijega? Nije dobra!

Ako ste se dobro naspavali, pijete kavu s dragim osobama, budite dobri, Bogu zahvalni da i jutros možete gledati, osjećati kakvo je vrijeme, pa nakon kave polako početi rješavati dnevne probleme. Ne žurite, polako i temeljito što god radili, a ako radite na nekim ozbiljnijim poslovima, donosite neke važne odluke, tada se sjetite one stare, a mudre: “Tri puta mjeri, a jednom reži!”, jer kad odrežeš kasno je ili treba mnogo vremena popraviti ako ste na brzinu rezali, odlučili, niste dobro izmjerili, razmislili.

foto/video: dobro vam oblačno i hladno jutro iz tomislavgrada, s ponekom pahuljom, a na planinama snijeg poprašio, na kupresu i blidinju napadao!

Sve što radite radite s ljubavlju, smireno, dobro raspoloženi, vedri i nasmijani, pozitivnih misli, empatijom za druge i dan će vam, ma kako bio hladan i oblačan, biti radostan, ne samo vama nego i svima i svemu oko vas!

POGLEDAJTE KAKO JE NA BLIDINJU!

I NA KUPRESU!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO