back to top

FOTO: U Grudama započela “Liga Hercegovine”

Na prepunom Sportskom centru u Grudama u ponedjeljak je počelo 18. izdanje Lige Hercegovine na kojem sudjeluje 12 ekipa.

Prve večeri turnira odigrane su tri utakmice, a publika je uistinu mogla vidjeti mnoštvo lijepih poteza i pogodaka, u režiji nekih od najboljih malonogometaša Hercegovine.

Utakmicom između Gruda (Grude Centar) i Rame (Jaklići) započela je Liga Hercegovine, a pobjedu su odnijeli domaćini rezultatom 4:2.

Nakon toga uslijedilo je svečano otvorenje turnira, a turnir je otvorio načelnik Gruda Ljubo Grizelj. Nekoliko prigodnih riječi uputio je i Ivan Zeljko, predsjednik Sportske udruge Liga Hercegovine, a fra Stanko Pavlović, župnik župe Grude udijelio je blagoslov na sve igrače i posjetitelje.

U 21 sat odigrana je utakmica između Čitluka (Međugorje) i Ravnog (MZ Belenići). Pobjedu je slavila ekipa Međugorja nakon penala rezultatom 8:7 .

Posljednja utakmica prve večeri odigrana je između Ljubuškog (Pregrađe) i Tomislavgrada (Brišnik), a prolaz dalje izborili su predstavnici Ljubuškog nakon penala rezultatom 8:6.

Liga Hercegovine nastavlja se u utorak 22. kolovoza, a raspored je sljedeći:

20:00 Stolac – Neum
21:00 Široki Brijeg – Grude
22:00 Mostar – Čitluk

Srijeda, 23. kolovoza:

20:30 Čapljina – Stolac/Neum
21:30 Posušje – Ljubuški

Četvrtak, 24. kolovoza – Polufinalna večer:

20:30 Široki Brijeg/Grude/ – Posušje/Ljubuški
21:30 Mostar/Čitluk/ – Čapljina/Stolac/Neum

Finalna večer je u petak 25. kolovoza. Utakmica za treće mjesto je u 20:30 sati, a finalna utakmica u 21:30.

Portal Grude Online je medijski pokrovitelj 18. izdanja turnira Liga Hercegovine.

foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine” foto: u grudama započela “liga hercegovine”

grude-online.info

Post FOTO: U Grudama započela “Liga Hercegovine” je prvi puta viđen na Grude Online.

www.grude-online.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO