FOTO | Srednjoj školi Neum donirano 4000 BAM od BH Telecoma

U kolovozu 2022. Srednja škola Neum aplicirala je na Javni natječaj raspisan od strane BH Telecoma.

Projekt su zajedno kreirale profesorica Marina Kralj i Svjetlana Maksimović u cilju dobivanja donacije za opremanje informatičkog kabineta.

Temeljni cilj projekta je uvođenje mladih u razne oblasti multimedijalne kulture i upoznavanje sa mogućnostima ostvarivanja obrazovnih i odgojnih ciljeva putem multimedijalnih sadržaja i njihovo prenošenje na stranicu Srednje škole Neum na državnoj domeni www.srednjaskolaneum.ba.

Drugim riječima, osnovna zamisao je okupiti učenike u dobi od 15 do 17 godina koji bi tijekom cijele godine sudjelovali u stvaranju multimedijalnih sadržaja kao i održavali sustav uz vodstvo i nadležnost stručnih osoba te na taj način obavještavali javnost naše Općine te na zabavan i kreativan način upotpunjavali svoje postojeće znanje kao i stjecali nove vještine u cilju iskorištavanja potpunog vlastitog potencijala.

foto | srednjoj školi neum donirano 4000 bam od bh telecoma

“Glavni cilj profesora Informatike, osim informirati zajednicu putem web stranice, jest i učenike uvesti i educirati u rad u WORD PRESS alatu, biti podrška ostalim sudionicima kako učenicima tako i nastavnicima u predstavljanju njihovih radova i ideja u odgovarajućoj multimedijalnoj formi i prezentaciji istih sadržaja.”

“Osnovna informatička znanja i vještine koje treba posjedovati informatički pismena osoba stalno se dopunjuju i usavršavaju jer moraju pratiti brz razvoj informacijske i komunikacijske tehnologije”, smatraju u Srednjoj školi Neum.

Projektom se tražila kupnja potrebite računalne opreme. Tijekom prosinca 2022., Srednjoj školi Neum je donirano 4000 BAM od strane BH Telecoma u vidu donacije za realiziranje navedenih ciljeva te kupnje potrebite opreme. Time je škola bogatija za 3 laptopa i 1 digitalni fotoaparat.

foto | srednjoj školi neum donirano 4000 bam od bh telecoma

BH Telecom svakodnevno putem različitih aktivnosti kao što su donacije neprofitnim organizacijama, podržavanje sportskih, kulturnih, humanitarnih manifestacija putem sponzorskih angažmana te stalnim ulaganjem u obrazovanje i brojne druge projekte koji su značajni za razvoj bh. društva dokazuje da društveno odgovorno poslovanje čini sastavni dio njihove poslovne prakse.

“Ovim putem se zahvaljujemo na donaciji, a glavna nagrada su nam bolje prilike za informatički opismeniti mlade ljude naše Općine”, poručili su iz Srednje škole Neum.

Objava FOTO | Srednjoj školi Neum donirano 4000 BAM od BH Telecoma pojavila se prvi puta na Neum.online.

neum.online

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO