back to top

DOBRO vam vedro, vjetrovito i mirisno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 12 stupnjeva C, puše vjetar, pa je pohladno za ovo doba godine, nebo nad duvanjskim krajem je vedro, a i sunce je uranilo i svoje tople zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen dan pred vikend, za mnoge i produljeni, ili su na odmoru, pa ne trebaju nigdje žuriti, a baš je ugodno spavati, a nakon buđenja još malo u postelji sanjariti, izležavati se. Oni mlađi će, vjerujemo, spavati i do podne jer su legli iza ponoći, a nigdje im se ne žuri dok ne ogladne. I neka, svi smo bili mladi, a tko god je u mogućnosti neka iskoristi sve blagodati života, jednog i jedinog!

Oni koji su uranili i dobro raspoloženi piju kavu s dragim osobama, sretni su i ako ne žure na posao neka lagano uz šalu i lijepu priču provedu jutro, a onda počnu s pripremom ručka za, vjerujemo, ovih ljetnih dana brojnu obitelj. Nakon ručka iziđite iz kuće, iz zatvorenog prostora,  krenite u šetnju bilo kuda, upijte miris cvijeća,  toplinu ovih dana, uživajte u igri leptira, osjetite leptiriće u sebi, jer neće ljeto trajati do Božića.

Sve što budete radili, pričali, o čemu god razmišljali, što god planirali, kuda god hodili, putovali neka bude s ljubavlju u srce, mirom u duši, empatijom, ruku raširenih u zagrljaj i s osmijehom na usnama, uz zahvalnost Bogu na još jednom danu-velikom daru!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO