DOBRO vam vedro, toplo i sunčano jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 15 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim poljem vedro, sunce uranilo i u zadnji dan proljeća svoje tople zrake po Duvanjskom polju razbacalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, vedar i sunčan, u kojemu odjekuje veseli cvrkut ptica i širi se miris šarenog cvijeća, pa je šteta rano se ne probuditi, sunce ne pozdraviti, Bogu se zahvaliti na ovom lijepom danu u kojemu ćemo činiti samo dobra djela, dijeliti ljubav i osmijehe.

I biti hrabri u tome, ne osvrtati se na primjedbe loše raspoloženih susjeda, radnih kolega, koji do podne mrze sve oko sebe, a od podne i sebe. Vi budite hrabri i usudite se proći ili zaobići takve ljude, koji vam zavide na slobodi, na optimizmu, na osmijehu. Rođeni smo slobodni i potrudimo se tako živjeti ne ugrožavajući slobodu drugih, jer čovjek koji drugima uskraćuje slobodu u njihovom letu, koji ih sputava u činjenju dobra nije slobodan, slobodan je onaj koji živi okružen slobodnim ljudima i sretan onaj koji oko sebe širi radost i veselje. Zato, budite sretni i druge učinite sretnima koliko god je to u vašoj moći.

A moćniji ste ako vam je srce ispunjeno ljubavlju, duša mirom, ako suosjećate s drugima i pomažete im, hrabrite ih da se usude i oni letjeti, slobodno živjeti!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO