DOBRO vam razmjerno vedro i toplo blagdansko jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 13 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem razmjerno je vedro, što znači da ima i oblaka i vedrine, sunce se davno probudilo i čekamo da sine i jače ogrije polje Duvanjsko.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, blagdan je Tijelova – Presvetog Tijela i Krvi Kristove. a u lipnju je najviše dana blagdana, pa neka nam uistinu budu blagi dani, ispunjeni dobročinstvima, ali bi dobro bilo da nam i vrijeme bude dobro, sunčano, vedro, da prestanu ove duge kiše proljetne, dodijale svakome, a i zemlja žeđa toplinu sunca, sjeme da proklija, nikne, plodove donese.

Ali, treba živjeti i radovati se svakom danu u kojemu smo se probudili zdravi i dobro naspavani, u kojemu jutro dočekamo uz cvrkut ptica, sunce koje škrto proviruje iza oblaka, uz miris cvijeća i šumor lišća na granama, trebamo sami sebi nastojati uljepšati dan. Danas je za većinu neradni, blagdanski, pa ga nastojte iskoristiti što bolje, u molitvi, u razgovoru s obitelji, s dragim prijateljima, s djecom, unucima, u šetnji, u čitanju zanimljive knjige, gledanju omiljenim emisija na televiziji, svega pomalo, ali samo ono što vam pričinjava zadovoljstvo.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, empatijom i spremnošću pomoći drugima, s osmijehom na usnama širiti radost i blagdansku milinu na svakoga i sve oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO