DOBRO vam razmjerno vedro blagdansko jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 15 stupnjeva C, tiho je, nema vjetra, nebo nad duvanjskim krajem uglavnom je vedro, plavo, ima poneki i paučinasti bijeli oblak, a sunce je jutros uranilo i Duvanjsko polje obasjalo.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, veliki kršćanski blagdan, Velika Gospa-Gospojina, pa vjerujemo kako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali, jutros poranili kavu skuhati i popiti s članovima obitelji, rodbinom, prijateljima… pristiglim sa svih strana svijeta. I dobro je da se sjećaju obitelji, rodnoga kraja, da ga posjećuju prigodno, najčešće o blagdanima kada duvanjski kraj, ali i slična iseljenička mjesta naglo povećaju broj žitelja, unesu živost na ulice, na igrališta, u ugostiteljske objekte, u trgovine, sve su to naši dragi “turisti”, ne plaćaju boravišnu taksu ni smještaj, ali se itekako osjeti u svakom proračunu njihov dolazak, na čemu im treba biti zahvalan.
I danas će mnoge Duvanjke i Duvnjaci hodočastiti Majci Božjoj u Seonicu ili Prisoje, a mnogi su se već uputili i u malo dalji Sinj, pa preporučujemo oprez u vožnji vozačima, ali i hodočasnicima koji se danas nađu na prometnicama.
S ljubavlju u srcu, mirom u duši i molitvom na usnama, neka vam i današnji dan prođe u radosti i veselju, blagdanskom raspoloženju!

www.tomislavnews.com  

www.tomislavnews.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo