DOBRO vam oblačno, kišno i pohladno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 4 stupnja C, puše vjetar, nebo nad duvanjskim krajem prekrili su sivi oblaci i kiša pada, a sunce se danas, izgleda, ne misli buditi.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, osvanuo kišan, nekako tmuran, sumoran, kasnojesenski, ali ako ste se vi dobro naspavali i pijete jutarnju kavu, ne vodite brigu o vremenu, ono svoje , vi svoje, dakle: budite vedri, osmijehom uljepšajte dan, a sjajem u očima, toplim pogledom obasjajte sve oko sebe i neka svima bude toplo u vašoj blizini.

Iako vremenske prilike najavljuju dosadan dan, ne predajte se malodušju i lošem raspoloženju, to vam neće ni razvedriti dušu ni uljepšati dan. Ako idete ili putujete na posao slušajte lijepu pjesmu, polako pjevušite, jer “glazba je zvonka radost”,  a ako ostajete kod kuće i nemate velikih obveza, radite ono što vam pričinjava veliko zadovoljstvo: čitajte dobru knjigu, gledajte omiljenu seriju ili se igrajte s djecom, unucima…Odvojite malo vremena razgovarati sa svojim bližnjima ako su daleko, ali o nekim lijepim temama, nemojte ih opterećivati teškim pričama, žalopojkama, jer svaka osoba i svaki dan ima svoje veće ili manje brige, a onda im još netko drugi “natovari” i svoje problema, čije rješenje ne ovisi o njima. Nastojte uvijek razgovorom na daljinu hrabriti sugovornika, širiti optimizam, vedrinu, smijeh.

A sve to možete ako vam je srce napunjeno ljubavlju, duša mirom, a imate pozitivne misli, empatiju i dobre namjere!

Prostamid - Za zdravu prostatu

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

PROGNOZA vremena u B i H u sljedeća četiri dana: Pretežito vedro i razmjerno toplo

U nedjelju, 1.10.2023., prolazno više oblačnosti prije podne. Lokalno...

POČELA kampanja POŠTUJ ŽIVOT, NE ORUŽJE!

Vatrenim oružjem počini se više od polovine ubojstava u...

Sutra slavimo blagdan Svetoga Mihovila Arkanđela

Župa sv. Mihovila Arkanđela u Tomislavgradu, policija i Hajdučka...

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO