back to top

DOBRO vam oblačno i razmjerno toplo jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura zraka je 12 stupnjeva C, tiho je i toplo za ova doba godine, a nebo nad duvanjskim krajem nakon više dana potpuno je prekriveno sivim oblacima, kiša samo što nije, a sunce još spava.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan, tmuran i oblačan, jesan je pa očekivan, ali ako ste se dobro naspavali i lijepo sanjali, jutros na noge stali i kavu skuhali, nemate razloga, zbog oblaka biti neraspoloženi, mrzovoljni. Štoviše, trebate biti veseli, nasmijani jer uvijek poslije sivog neba dođe vedrina, poslije kiše ugrije sunce, pa mislite na to i budite optimistični, vjerujte u dobro, u bolje, u lijepo.

Ne dajte nikomu da unosi malodušje u vaša osjećanja, klonite se negativnih osoba kojima je svatko kriv samo su oni u pravu, koje misle da su nepogrešivi, koji koriste svaku prigodu pametovati vam, govoriti kako ne radite dobro, kako bi trebali ovako ili onako, koji bi da određuju i uređuju vaše postupke, a niste maloljetni nego odrasla osoba. Nitko bolje od vas samih ne zna što žalite, što su vaši snovi i težite, radite na njihovom ispunjavanju, a s ljubavlju i nemoguće ponekada postane moguće.

Zato s ljubavlju u srcu, mirom u duši. empatijom za druge, širite dobre vibracije i radost na sve strane, kao uzdarje za novi dan-veliki Božji dar!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO