DOBRO vam oblačno i kišovito jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 7 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, kiša pada, a sunce još spava, jesen je prava.

Ugodan vam i blagoslovljen današnji dan i svaki njegov sat neka vam bude radostan, vama i svima oko vas koristan. Unatoč sumornom i tmurnom  vremenu vi budite vedri i dobro raspoloženi. To vam neće biti teško ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i kavu pijete s pozitivnim, nasmijanim osobama, kakvi budite i vi. I dan započnite lijepim, pozitivnim pričama, empatijom i željom pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Usamljenima i tužnima dovoljan je samo topli ljudski razgovor za uljepšati život, zato ne štedite na ugodnom razgovoru, čak ni telefonski.

Koliko god je moguće izbjegavajte negativne ljude, one koji stalno kukaju, svatko im je kriv, do podne mrze sve oko sebe, a od podne i sebe, a takvih se klonite ako im ne možete uliti nadu, raspoložiti ih, takvi su baš uporni u svom malodušju.

S ljubavlju u srcu i mirom u duši, pozitivnim mislima i širokim osmijehom na usnama učinite i sebi i svima i svemu oko vas radosnim!

I POGLED NA OVE PREKRASNE, MIRISNE RUŽE DUVANJSKE KOJE CVJETAJU CIJELU GODINU NEKA VAM ULJEPŠA DAN!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

eKatalozi

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

DOBRO vam hladno i razmjerno vedro nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je minus 4 stupnja, puše bura i hladnoća...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo