DOBRO vam oblačno, hladno i vjetrovito nedjeljno jutro iz Tomislavgrada!

Temperatura je 1 stupanj, noćas okrenulo na buru, pa je dobro hladno, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, sunce se još ne nazire.

Ugodna vam i blagoslovljena nedjelja, dan molitve i odmora,  treće je nedjelja Došašća, pali se treća svijeća koja je simbol radosti, pa ako ste se dobro naspavali, lijepo sanjali i već pijete prvu jutarnju kavu s dragim osobama ili sami okruženi dragim uspomenama, budite radosni i Bogu zahvalni na još jednom danu u kojemu ćete činiti dobra djela. U katoličkom puku danas su Materice, pa drage majke, spremite darke! Ako učinite i samo jedno malo, ako pomognete potrebitima, bolesnima, starima, siromašnima, utješite one utjehe potrebne, razgovorite usamljene, uljepšat ćete ovaj dan i za mrvicu ovaj svijet, a vi ćete se osjećati zadovoljno i ponosno.

Noćas se temperatura spustila ispod ništice, dobro je zahladilo, poledilo, a na planinama, na Ljubuši i Vranu osvanuo je snijeg s kojih bura donosi hladnoću, pa je najbolje danas ostati u toplom domu, pripremati ručak za obitelj, a ako ste sinoć skuhali sarmu, danas ste bez brige, možete čitati dobru knjigu, podsjetiti se i pročitati molitve u Došašću, Božićne pjesme,  gledati omiljenu seriju ili dokumentarni film…Mnogo je mogućnosti zadovoljstvom ispuniti ovaj sveti dan, a vi odaberite onu koja će vas ispuniti ljubavlju, mirom, radošću, milosrđem.

www.tomislavnews.com/Foto: Ljubuša jutros

www.tomislavnews.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

TEŠKO DA ĆE USPJETI BILO KOGA DA NASMIJU Horoskopski znak koji jednostavno ne zna za humor

Astrolozi manjak humora kod ovog znaka pripisuju tome što...

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo