DOBRO vam jutro iz oblačnog, kišovitog i maglovitog Tomislavgrada!

Temperatura je 5 stupnjeva C, tiho je, nebo nad duvanjskim krajem prekriveno je sivim oblacima, kiša pada, maglovito je, a sunce se ne nazire u prvom zimskom jutru.

Ugodan vam i blagoslovljen prvi ovosezonski zimski dan, tmuran i oblačan, bez snijega, pa se čini kako je jesen pozajmila koji dan zimi, ne da se otjerati. Ne razmišljajte kakvo je vrijeme napolju, ako vas ovakvo sumorno jutro deprimira ne gledajte ni kroz prozor, gledajte u drage osobe u vašoj blizini, u sjaj njihovih očiju i osmjehnite im se ili se svi skupa glasno nasmijite, smijeh u rano jutro pokrene mnoge mišiće, dobar je kao terapija i za tijelo i za dušu.

Znamo, reći ćete, kakav smijeh kad još ne možemo ni usta otvoriti, očne kapke podignuti, napola smo se tek probudili. Trgnite se, novi je dan i novi početak, novo vrijeme za učiniti dobra djela, jer svaki je dan za to stvoren, pa ga nemojte iznevjeriti, posebice u ovim danima. Otvorite svoje srce svima potrebitim, vrijeme je za pojačano milosrđe, učinite što možete da se svi oko vas osjećaju sretnima u radosnom iščekivanju i vaša će se radost uveličati do neslućenih granice.

S ljubavlju u srcu, mirom u duši, pozitivnim mislima, dobrim namjerama  krenite hrabro u današnji dan širiti radost na svakoga i sve oko sebe!

www.tomislavnews.com

www.tomislavnews.com

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Najnovije vijesti

Možda Vas zanima

Preporučeno vamaISTAKNUTO
Možda bi vam se svidjelo