back to top

Dobro jutro iz Tomislavgrada: umjereno vedra nedjelja! 🌞

Temperatura zraka iznosi 13 stepeni Celzijusa, tišina je, nebo nad duvanjskim krajem je umjereno vedro, sunce je već izašlo i svojim toplim zrakama obasjava Duvanjsko polje.

Neka vam je ugodna i blagoslovljena nedjelja, dan molitve i odmora, već smo u drugoj polovici lipog mjeseca lipnja, vrijeme brzo prolazi, ponekad se čini da dan traje vječno, ali kada se osvrnemo unatrag, shvatimo da su godine brzo prošle, možda i samo život proleti u mignu. Zato gledajte unaprijed, u sutra, ne osvrćite se previše i ne računajte svaki trenutak, netko drugi brine o tome, neka pamti, neka zapisuje.

Danas nećemo ulaziti u ozbiljne teme u ovo rano nedjeljno jutro, ako ste dobro spavali, lijepo sanjali, nema razloga za loše raspoloženje, osim ako spadate u one “vatrene” koji su sinoć bili pod stresom. To će proći brzo, čekajte samo sljedeću pobjedu vaše omiljene sportske ekipe, ne samo u nogometu.

Zato polako pijte jutarnju kavu s voljenim osobama ili uživajte sami u svojim mislima, sanjajte dalje jer danas nema žurbe, nedjelja je dan odmora. Ako ste već smislili ručak, pola posla je već obavljeno, nakon obroka uživajte u šetnji gradom, selom, poljem, šumom, planinama…

Neka ljubav bude u vašem srcu, mir u vašoj duši, empatija prema drugima, uz zahvalnost Bogu za novi dan – predivan dar, i sa osmijehom na licu širite radost i pozitivnu energiju!

www.tomislavnews.com

 

Izvor: ( www.tomislavnews.com / Rtvmo.ba )

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO