back to top

Dnevni horoskop za 31.12.2023.

Ovan


Ovnovi će danas biti u pokretu, veseli i dinamični. Ostvarićete kontakte sa nekim zanimljivim ljudima, a novu godinu dočekajte u što većem društvu, jer vam zvijezde garantuju odlično provedenu noć.

Bik

dnevni horoskop za 31.12.2023.
Danas vjerovatno imate million obaveza koje morate obaviti, što oko priprema za doček, što oko dogovora sa porodicom i prijateljima. Ipak, ništa od ovoga neće pokvariti vaše raspoloženje i želju da se lijepo provedete.

Blizanci

dnevni horoskop za 31.12.2023.
Sa Mjesecom u polju ličnosti, vi se danas osjećate dobro, da ne može biti bolje. U pokretu ste, u posljednjem trenutku mijenjate planove, dogovore. Nadamo se da ćete sve uspjeti da završite do dočeka, da biste na miru i u dobrom raspoloženju dočekali novu godinu.

Rak

dnevni horoskop za 31.12.2023.
Današnji dan provedite u kontaktu sa osobama koje volite, ne žurite nigdje, jer što više budete žurili, manje ćete uraditi. Zato, dajte sebi s vremena na vrijeme prostora da predahnete, ali i da se dobro odmorite za novogodišnju noć. Provedite je sa svojim najmilijima. Srećno!

Lav

dnevni horoskop za 31.12.2023.
Ako biste danas mogli na jedno sto strana odjednom da odete, to bi bilo više nego dobro. Sa svih strana imate pozive od prijatelja, drugara, porodice, onih koji bi htjeli da budu u vašoj blizini. Želimo vam da u dobrom raspoloženju uđete u novu godinu!

Djevica

dnevni horoskop za 31.12.2023.
I vi ste danas “razvučeni” na više strana, vjerovatno ste pozvani na dva, potpuno suprotna kraja grada i ne možete da se odlučite kuda ćete za doček. Ne razmišljajte mnogo, neka vas intuicija vodi i nećete pogriješiti.

Vaga

dnevni horoskop za 31.12.2023.
Nema tu šta posebno da se priča – najvjerovatnije ćete praznike dočekati okruženi porodicom, najbližima, eventualno emotivnim partnerom. Mali broj vas, onih srećnika, zaputiće se put inostranstva ili u neki drugi grad. Međutim, zar nije ipak najljepše dočekati novu godinu u okviru svog doma? Srećno!

Škorpija

dnevni horoskop za 31.12.2023.
Sa ovolikom količinom energije koju trenutno nosite, možete da pomjerite brda, a kamoli da organizujete doček nove godine. Ne samo da ćete se provesti odlično, već ćete biti glavni zabavljač i osoba koja sve oko sebe pokreće i tjera na akciju. Srećno!

Strijelac

dnevni horoskop za 31.12.2023.
Vi hoćete na jednu stranu, vaši prijatelji ili emotivni partner hoće na drugu. Stoji da ćete se malo razmimoilaziti u mišljenjima, ali je bitno to da ćete na kraju odlučiti da se provedete dobro pa gdje god bili.

Jarac

dnevni horoskop za 31.12.2023.
Dragi Jarčevi, ovaj doček nove godine mogao bi biti jedan od najljepših za vas u nekom dužem vremenskom periodu. Ulazite u novu 2024. godinu u dobrom raspoloženju, a veliki broj vas i zaljubljeni. Želimo vam srećne praznike!

Vodolija

dnevni horoskop za 31.12.2023.
Sa tako povoljnim uticajem Mjeseca, ovo će biti odličan doček nove godine i još bolji ulazak u novu 2024.! Sigurno ćete se provesti bolje nego ikada i punim srcem ćete uživati u društvu onih koji vas okružuju.

Ribe

dnevni horoskop za 31.12.2023.
I Ribe će vjerovatno danas najviše željeti da provedu praznike i dočekaju novu godinu u okviru svog doma, okruženi porodicom, partnerom i prijateljima koji su im bliski. Želimo vam da se provedete divno i da sa osmijehom dočekate novu 2024. godinu!

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO