back to top

Dnevni horoskop za 30.12.2023.

Ovan


Nemojte dopustiti da vam tuđi postupci poljuljaju samopouzdanje i pokolebaju vas u ostvarenju planova. Bićete osjetljivi na kritiku pa bi vas grube reakcije bližnjih mogle povrijediti. Suočavanje s ličnim manama i preuzimanje odgovornosti za greške pridonijeće zbližavanju s partnerom te stvoriti pozitivnu atmosferu.

Bik

dnevni horoskop za 30.12.2023.
Stalo vam je do mišljenja starije osobe. Ako želite da vam ona postane saveznik, budite odlučniji u svojim nastupima. Ako ste odlučili da u novoj godini prestanete pušiti, uz malo upornosti uspjećete u tome. Međutim, izbjegavajte radikalne poteze vezane za zdravlje, kao na primjer previše rigoroznu dijetu ili prenaporne vježbe bez odgovarajuće pripreme.

Blizanci

dnevni horoskop za 30.12.2023.
U ophođenju sa suprotnim polom vodiće vas nepogrešiva intuicija, zahvaljujući kojoj ćete znati kome se sviđate i ko ima kakve namjere. Novo poznanstvo moglo bi značiti i novi ljubavni početak. Preko prijatelja upoznaćete osobu koja će vam privući pažnju.

Rak

dnevni horoskop za 30.12.2023.
Pronalazićete nešto provokativno u zbivanjima i ljudskim postupcima. Moguće su pogrešne interpretacije, krive procjene i neugodni sagovornici. Fizički kapaciteti biće vam jači od mentalnih. Bićete veoma izdržljivi u fizičkim poslovima i takav će vam napor goditi. Ipak, intelektualni rad brzo će vas umarati i iscrpljivati.

Lav

dnevni horoskop za 30.12.2023.
Ljubav i strast mogli bi ući u vaš život. Dopustite nekome da vas pokuša osvojiti. Prihvatite poziv za večernji izlazak i barem privremeno zaboravite na obaveze i probleme. Ne gubite vrijeme na one koji vas ne razumiju i koji vas pokušavaju skrenuti sa zacrtanog puta. Neko će vam se odužiti za nedavnu uslugu.

Djevica

dnevni horoskop za 30.12.2023.
Nećete moći zaobići rješavanje finansijskih pitanja s partnerom. Odluke neće biti jednostavne, posebno ako se ne budu slagale s vašim željama i potrebama. Kada se požalite na umor i iscrpljenost, shvatićete da je vrijeme za promjene u načinu ishrane i vremenu odlaska na spavanje.

Vaga

dnevni horoskop za 30.12.2023.
Bićete raspoloženi i proživljavaćete zanimljivija iskustva u društvenim odnosima. Neće vam biti dosadno, a i drugi će se dobro osjećati u vašem društvu. Iskoristite svoju privlačnost kod suprotnog pola da dobijete neki ustupak.

Škorpija

dnevni horoskop za 30.12.2023.
Brinućete za svoje zdravlje, ali i uslove života vaših bližnjih. U ljubavi ćete biti skloni iščekivanju nečega što se neće dogoditi bez vaše inicijative. Popodnevni mir narušavaće telefonske ispovijesti prijatelja ili zvonjava na kućnim vratima. Odnos s partnerom ulazi u razdoblje u kojem ćete morati malo više podnositi njegove “mušice”.

Strijelac

dnevni horoskop za 30.12.2023.
Najbolje ćete se osjećati u porodičnom okruženju. Priuštite sebi one male stvari u kojima uživate. Veče će proticati u ugodnom razgovoru s ukućanima i dogovorima o nekim novim odlukama i promjenama. Ako planirate odlazak na zimovanje, posjetite turističke agencije i dobro se raspitajte o svim mogućnostima koje se nude.

Jarac

dnevni horoskop za 30.12.2023.
Naljutiće vas partnerovo ponašanje. Ali, ako bolje razmislite, shvatićete da su njegove primjedbe na mjestu. Ne trudite se da po svaku cijenu izađete ususret nečijim molbama. Vodite više računa o sebi i svojim potrebama. Ako se spremate na putovanje, slabi su izgledi da izbjegnete zaplete. Zato, krećite ranije ili ne putujte uopšte.

Vodolija

dnevni horoskop za 30.12.2023.
Okolina će vas doživjeti kao vrlo samouvjerenu osobu pa ćete na nju moći uticati u velikoj mjeri. Bićete puni planova, možda ćete htjeti prekinuti s nekim porokom ili se odlučiti za korjenite životne promjene. Napravićete rezime događaja i to će vam biti podsticaj za dalje.

Ribe

dnevni horoskop za 30.12.2023.
Aktivan društveni život i susreti s prijateljima odagnaće predvidivost i dosadu. Pojavu zasićenja u dugim vezama prevladaćete zajedničkim izlascima, putovanjem i aktivnostima u kojima inače ne učestvujete zajedno. S voljenom osobom budite slatkorječivi, ali ne na naivan način – pokažite da držite do svojih stavova.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO