back to top

Dnevni horoskop za 28.02.2024.

Ovan


Bićete skloni promjenama raspoloženja i reagovati na stimulacije iz okoline pa vam se savjetuje energičnija i redovnija fizička aktivnost. Ukrasite radni prostor biljkama i slikama, jer će to pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Neko je zainteresovan za vas, ali biste pogrešnim pristupom mogli upropastiti dobre izglede.

Bik

dnevni horoskop za 28.02.2024.
Posvetite se poslovima u kojima je bitna energičnost i brzina reakcija. Najviše ćete briljirati u trgovinskim djelatnostima pa ćete kupca uvjeriti da je vaš proizvod upravo ono što mu treba. U ljubavi će biti dinamično – biće romantičnih susreta, veza na daljinu, poznanstava na putovanjima i seminarima.

Blizanci

dnevni horoskop za 28.02.2024.
Ukažite više povjerenja partneru. Neutemeljene sumnje pridonijeće međusobnom udaljavanju. Borite se za ljubav i ne tražite utjehu u flertu. Uzmite sebi dovoljno vremena za dovršavanje planiranih obaveza. Kontakte sa starijima i komšijama svedite na minimum, jer nisu isključene razmirice.

Rak

dnevni horoskop za 28.02.2024.
Odlični planetarni uticaji nagovještavaju porast društvenih zbivanja, susreta i veselih druženja. Zavidna količina energije i intelektualne nadmoći, omogućiće vam lako ostvarivanje ciljeva. Moguć je susret s dragom osobom koju niste dugo vidjeli. Ako se radi o nekom u koga ste bili zaljubljeni, moguće je zbližavanje.

Lav

dnevni horoskop za 28.02.2024.
Vaš ljubavni život ušao je u mirnije vode, iako to ne znači da ste njime zadovoljni. Pažnju vam zaokupljaju poslovni problemi, a zastoj u komunikaciji i zbližavanju s partnerom dodatno vas nervira. Mogući su problemi oko kredita, žiranata ili nekih dugova. Neko na koga ste računali neće se držati obećanog dogovora.

Djevica

dnevni horoskop za 28.02.2024.
Mnogo toga će se pokrenuti s mrtve tačke zahvaljujući vašoj inicijativi, ali i planetarnoj podršci. Poći će vam za rukom da pravilno usmjerite svoju kreativnost i poslovnost te nekoga zadivite talentima. Uticaj Mjeseca istaknuće vaš senzibilitet i emocije pa ćete prema partneru biti nježni i zavodljivi. Znaćete probuditi vatru u odnosu.

Vaga

dnevni horoskop za 28.02.2024.
Moguć je početak ljubavne romanse u radnoj sredini. Ipak, neke kolege će vas nervirati svojim savjetima i uplitanjem u vaš intimni život. Nastojaćete realno razmotriti odnos s partnerom, ne skrivajući se iza iluzija. Ukućani će vam zamjeriti na novčanim odlukama i usprotiviti se vašem odnosu prema zajedničkim stvarima.

Škorpija

dnevni horoskop za 28.02.2024.
Prijateljstva ili planovi započeti u prošlosti prolaziće kroz manju krizu. Preispitivaćete svoju ulogu u njima i nećete biti naročito zadovoljni pa ćete pokušati nešto promijeniti. Slobodni bi mogli ugodnim susretima obogatiti svoj društveni život. Ako ste u braku ili vezi, sjetite se da je dobar razgovor najbolji put do bliskosti.

Strijelac

dnevni horoskop za 28.02.2024.
Od napornog radnog dana rasteretite se u dobrom društvu. Moguće je poznanstvo koje će se razvijati polako, kroz razgovor i ne baš česte susrete. Ipak, ako budete strpljivi, s vremenom će se odnos razviti. Prijatelju u nevolji daćete dobar savjet, zahvaljujući svojoj odličnoj intuiciji i objektivnosti.

Jarac

dnevni horoskop za 28.02.2024.
Planete pojačavaju vašu ljubavnu energiju pa biste u svoj život mogli pustiti osobu s kojom ćete proživjeti uzbudljive trenutke. Imaćete dovoljno samopouzdanja i odvažnosti da prihvatite rizike kojima inače niste skloni. Mnogi će vam pozavidjeti na sposobnosti uživanja u životu, koja vam omogućuje da izbjegnete probleme.

Vodolija

dnevni horoskop za 28.02.2024.
Najbolje od sebe daćete u poslovima gdje se traže improvizacija i brze reakcije. Izgladićete nesuglasice na radnom mjestu i postići dogovore na neka bitna pitanja. Međutim, u porodici nećete naići na dovoljno razumijevanja. Stariji ukućanin postaće vrlo naporan i zahtijevati više pažnje za koju ćete imati premalo vremena.

Ribe

dnevni horoskop za 28.02.2024.
Shvatićete šta morate uraditi ukoliko želite ostvariti cilj poslovne ili ljubavne prirode. Neće vam nedostajati hrabrosti. Uživaćete u flertovanju, a neki bi se mogli zaljubiti u duhovitu osobu. Razveseliće vas priliv novca ili isplata honorara, ali nemojte odmah sve potrošiti. Ako kupujete u nečijem društvu, nemojte dozvoliti da vas ta osoba nagovori na nepotrebne troškove.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO