back to top

Dnevni horoskop za 26.11.2022.

Ovan


Nećete podnositi predvidiv način života pa ćete se, boraveći u kući, osjećati sputano i nemirno. Ukoliko potiskujete želje i potrebe već neko vrijeme, mogući su nesanica, glavobolje ili nezadovoljstvo. Posvetite se aktivnostima koje vas vesele, počnite se baviti hobijima. Manjim zdravstvenim tegobama biće skloniji stariji pripadnici znaka.

Bik

dnevni horoskop za 26.11.2022.
Kućne zabave biće mjesta na kojima ćete privlačiti poglede i ostvariti nova poznanstva. Neka od njih biće vam korisna ili poučna, ali neka će biti i emotivne prirode. Mogli biste steći nečije simpatije, iako nužno ne i obostrane. Roditelji će se intenzivnije baviti djecom, a možda ih zabaviti odlaskom u bioskop ili na pizzu.

Blizanci

dnevni horoskop za 26.11.2022.
Dnevni raspored neće se odvijati prema planu. Bićete neorganizovani i prihvatati više obaveza odjednom. Usporite, jer ako budete žurili, pravićete više grešaka. Slobodno vrijeme provedite u šetnji i u partnerovom društvu – treba vam što više opuštanja. Pređite preko mrzovoljnog ponašanja starijeg ukućanina.

Rak

dnevni horoskop za 26.11.2022.
Neka imovinska pitanja mogu se dodatno zakomplikovati, posebno ako u vezi istih ne postignete saglasnost sa svim ukućanima. Odnos s partnerom biće ispunjen nježnošću i prijateljstvom. O većini pitanja imaćete slično mišljenje, što će posebno doći do izražaja ako se nađete zajedno u nekom većem društvu.

Lav

dnevni horoskop za 26.11.2022.
Odlično ćete se osjećati, a dobro raspoloženje prenositi i na okolinu. Ma koliko bili zaljubljeni i podložni strastima, nećete gubiti zdrav razum. Od partnera ćete očekivati povjerenje i srodnost životnih ciljeva, a tek nakon toga fizičku privlačnost. Pripazite koliko novca trošite, doći ćete u iskušenje da kupite nešto što vam nije nužno.

Djevica

dnevni horoskop za 26.11.2022.
Pred zauzetima je dan emocionalne ravnoteže – intuitivno ćete se razumjeti s partnerom. Biće dovoljan pogled ili osmijeh pa da znate šta partner osjeća ili treba. Mogli biste slaviti nečiji rođendan ili biti na zabavi i odlično se provesti. Mogli biste biti promjenjivog raspoloženja i ljutiti se na roditelje.

Vaga

dnevni horoskop za 26.11.2022.
Uživaćete u samoći, posebno ako je iza vas naporna radna sedmica. Posvetite se hobijima i omiljenim aktivnostima. Brinuće vas odnos s partnerom koji se udaljio od vas i povukao u sebe. Ipak, možda ste mu svojim ponašanjem dali povoda. Dan je povoljan za otkrivanje tajni, iskrene razgovore i veću intimnost udvoje.

Škorpija

dnevni horoskop za 26.11.2022.
Posvetite se društvenom životu. Vaša senzibilnost i šarm osvajaće sve, a posebno one koje tek upoznate. Mnogi će vam biti zahvalni na upućenoj brizi i nesebičnosti, a vi ćete se osjećati ispunjeno. Mogla bi se ispuniti jedna vaša davna želja, a srećne ruke biće i oni koji priželjkuju ljubavni početak sa simpatijom.

Strijelac

dnevni horoskop za 26.11.2022.
Imaćete energije, ali ne i dovoljno upornosti za obavljanje poslova. Planiraćete mnogo toga, ali kad to trebate ostvariti, neće vam biti do toga. Kod kuće nećete imati željenog mira. Mogli bi vam na vrata pokucati nenajavljeni gosti ili ćete se naći u društvu čije vam okruženje neće odgovarati, kao ni teme za razgovor.

Jarac

dnevni horoskop za 26.11.2022.
Druženje, putovanje i posjeta rodbine obilježiće dan pa vas očekuje mnogo zabave i ugodne komunikacije. Nekima je na vidiku razvoj veze na daljinu ili burna romansa s osobom koja vas osvaja rječitošću. Dio dana posvetićete učenju, prikupljanju informacija i istraživanju i biti i te kako zadovoljni postignutim.

Vodolija

dnevni horoskop za 26.11.2022.
Najugodniji trenuci vas očekuju tokom večernjih sati. Odnos s partnerom biće skladan i to najviše zahvaljujući vama. Sputaćete taštinu i preći preko njegovih riječi, kao da ih niste ni čuli. Neki među vama rješavaće finansijska pitanja, razmišljati o prodaji nekretnine ili nekome posuditi novac.

Ribe

dnevni horoskop za 26.11.2022.
Odnosi s drugima biće zbrkani i naporni. Ipak, uspjećete iz svađa i povišenih tonova izvući i neka pozitivna iskustva, ali vas čeka mnogo nerviranja i nesigurnosti u vlastite emocije. Reći ćete ono što mislite, vodeći računa o tome da se niko ne uvrijedi. Probavne tegobe moguće su zbog pojačane nervoze.

Autor: minimagazin.infowww.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO