Dnevni horoskop za 26.09.2023.

Ovan


Privlačićete ljude šarmom i jednostavnošću. Neke očekuje iznenadna posjeta ili vijest iz inostranstva. Poradite na sebi, posebno ako duže vrijeme osjećate unutrašnje nezadovoljstvo. Potrebna vam je promjena, a to ćete najbolje postići ako se počnete baviti jogom ili meditacijom.

Bik

dnevni horoskop za 26.09.2023.
Izbjegavajte poslove koji zahtijevaju preciznost, jer će vas psihički umor spriječiti da ih kvalitetno odradite. Odgovaraće vam aktivnosti koje zahtijevaju fizički rad, dok će vas umna naprezanja iscrpljivati. Izvjesna su povećana izdvajanja za preuređenje doma, za kredit ili plaćanje računa.

Blizanci

dnevni horoskop za 26.09.2023.
Moraćete uložiti više energije da biste riješili nagomilane poslove. Nećete se slagati s mišljenjem većine kolega pa ćete pribjeći samostalnom donošenju odluka. Ako ste mlađi, ne oklijevajte nekome dati do znanja da ste zainteresovani za produbljivanje poznanstva i romansu. Otvoreno pokažite šta osjećate.

Rak

dnevni horoskop za 26.09.2023.
Najviše energije uložićete u posao i svakodnevne obaveze. Ali uprkos uloženom trudu, možete naići na prepreke ili nečiji otpor. Kako su zastoji privremeni, a vi svjesni da na njih ne možete uticati, jedino rješenje biće strpljivo čekanje. Mogli biste nazvati ili sresti osobu koja vam je mnogo značila u prošlosti.

Lav

dnevni horoskop za 26.09.2023.
Briljiraćete u umjetničkim i sličnim zanimanjima, a svoju maštovitost usmjerićete i na ljubavni odnos. Spremni ste za novi početak pa ćete hrabro pristupiti simpatiji i odnosu dati više prilike za razvijanje. Roditelji će se intenzivnije baviti djecom, učiti ih prvim koracima ili vožnji biciklom te ostalim sličnim vještinama.

Djevica

dnevni horoskop za 26.09.2023.
Smetaće vam neriješen porodični problem i partnerovo izbjegavanje razgovora na tu temu. Krenućete s direktnim pitanjima, ali partner neće biti raspoložen za odgovore. Nemojte forsirati, biće još prilika za razgovore. Nedostajaće vam motivacije pa će vam s kolegama biti najdraže razgovarati o temama koje se ne tiču posla.

Vaga

dnevni horoskop za 26.09.2023.
Pokrenuće se ostvarenje planova od kojih ste odustali. Moguća je prilika za brzu zaradu i to možda izvan granica vaše zemlje. Povećano vam je i zanimanje za nove stvari, što će vas motivisati da samostalno savladate neku vještinu. Dugo sjedenje na radnom mjestu neće proći bez posljedica. Mučiće vas bolna leđa.

Škorpija

dnevni horoskop za 26.09.2023.
Novčani problemi mogli bi izazvati bračnu svađu i zahlađenje odnosa. Jedno drugo ćete napadati, ali ipak ćete prvi popustiti. Poslovna dešavanja biće zahtjevna. Moraćete im se posvetiti u potpunosti, bez obzira što će privatni život da ispašta. Veče rezervišite za odmor, gledanje omiljene serije ili čitanje knjiga.

Strijelac

dnevni horoskop za 26.09.2023.
Sa lakoćom ćete nekoga uvjeriti u ispravnost svojih aktivnosti, a vještine koje posjedujete primijetiće vaš šef. Nije isključeno da dobijete odgovornije radne zadatke. Ljubavno zadovoljstvo vam je nadohvat ruke. Dan može označiti početak veze s osobom koju dugo priželjkujete pa ćete se ubrzo naći u njenom zagrljaju.

Jarac

dnevni horoskop za 26.09.2023.
Stres i povećane obaveze ne ostavljaju vam vremena za porodicu i ljubav. Bićete izloženi partnerovoj kritici i nezadovoljstvu. Kontrolišite emocije i ne započinjite svađu. Brzo ćete se umarati, lako gubiti strpljenje i kovati planove za priželjkivane promjene. Neka danas sve ostane samo na tome. Ne započinjite ništa novo.

Vodolija

dnevni horoskop za 26.09.2023.
Imaćete dovoljno vremena za druženje s prijateljima pa ćete voditi zanimljive razgovore, kovati planove za izlaske, a neki se upustiti i u zajedničke poslove. Ljubavni odnosi postaće intenzivniji. Bićete spremni da popustite i svojim riječima ili djelima osvježiti odnos. Veče s prijateljima obećava dobar provod.

Ribe

dnevni horoskop za 26.09.2023.
Možda se dvoumite oko novog posla i neizvjesnosti koju donosi, ali imate snage za nove početke. Pokušaćete da poslovne brige ne nosite sa sobom, ali ni kod kuće se nećete moći opustiti. Bićete nepovjerljivi prema partneru. Mučiće vas sumnje koje će se pokazati neutemeljenima. Češće razgovarajte s partnerom, ne zatvarajte se u sebe.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO