back to top

Dnevni horoskop za 26.02.2024.

Ovan


Rijetki će biti trenuci u kojima ćete biti sami ili nezaposleni. Ubrzani poslovni ritam smjenjivaće se s porastom društvenih obaveza pa ćete imati malo vremena za razmišljanje o sebi ili svojim željama. Odnosi s roditeljima biće zategnuti. Nikako da pronađete zajednički jezik. Pripazite se prehlade ili grlobolje.

Bik

dnevni horoskop za 26.02.2024.
Lako ćete usklađivati svoje obaveze i sa žarom prionuti na posao. Maštovitost i susretljivost pomoći će vam u ostvarenju ciljeva. Ostavite po strani površna poznanstva i više pažnje posvetite bliskim prijateljima. Ugodno će vas iznenaditi njihova reakcija. Oni koji danas polažu ispit, mogli bi ostvariti odlične rezultate.

Blizanci

dnevni horoskop za 26.02.2024.
Bavićete se finansijama. Posjetićete mjenjačnicu, platiti račune ili nešto kupiti, odnosno prodati. Ako ste poslali nekome upit ili biografiju, dobićete odgovor koji će vas razveseliti. Ljubavna zbivanja iziskuju oprez. Mogla bi vas privući osoba koja nema čiste namjere ili zbog ljubavnog prekida nije načisto sa svojim osjećanjima.

Rak

dnevni horoskop za 26.02.2024.
Tok poslovnih okolnosti ispuniće vas novim elanom. Ako krećete na put ili ako imate važan sastanak, izborićete se za ono što želite. Mogli biste obnoviti nedavno prekinutu vezu, ali budućnost tog odnosa najviše će zavisiti od vas i vaših postupaka. Samo vaša tvrdoglavost može pogoršati sve ono što se počelo dobro razvijati.

Lav

dnevni horoskop za 26.02.2024.
Ma koliko vam se činilo da se od vas očekuje nemoguće, učinite ono što morate. Posvetite više vremena porodici, a posebno bolesnim članovima rodbine. Mogle bi vam kasniti važne informacije ili ćete zbog umora i preopterećenosti zagubiti dokumente. Razbistrite um šetnjom na svježem vazduhu.

Djevica

dnevni horoskop za 26.02.2024.
Naklonost planeta unosi pozitivu u vaš emotivni život. Osoba koja vam se sviđa počinje vas primjećivati! Ako ste u vezi, pred vama je razgovor koji će usmjeriti odnos u novom pravcu. Mogli biste udruženim snagama podignuti kredit. Ako sastavljate biografiju za poslovni konkurs, nemojte biti preskromni u opisivanju svojih kvaliteta.

Vaga

dnevni horoskop za 26.02.2024.
Vremena za odmor nećete imati. Čak iako ste priveli kraju složen posao, slijede vam nove obaveze. Nedostajaće vam pravi prijatelji, ali zato će vam ukućani pružati podršku i razumijevanje. Vaše loše i natmureno raspoloženje odraziće se na vaš organizam pa nisu isključeni glavobolja ili želučane tegobe.

Škorpija

dnevni horoskop za 26.02.2024.
Uživaćete u novim poznanstvima i ljubavnim zagrljajima. Privlačićete duhovitošću i šarmom. Ako pošaljete poruku ili nazovete osobu koja vam se sviđa, bićete na pragu uzbudljive veze. Očekuju vas pozitivne veze s rođacima i komšijama, a neki među vama danas bi se mogli uputiti na put preko granica zemlje.

Strijelac

dnevni horoskop za 26.02.2024.
Moguće je rješavanje imovinskog stanja, nekretnina ili stanovanja. Ne dopustite da pojedinci utiču na vaše odluke – najbolje je da sami rješavate svoje probleme. Partnerove poslovne preokupacije pridonijeće međusobnom udaljavanju, ali znaćete kako opet uspostaviti ravnotežu u odnosu.

Jarac

dnevni horoskop za 26.02.2024.
Razdražljivi ste i skloni subjektivnom rasuđivanju. Čvrsto ćete istrajati na svojim stavovima, ali pazite da vaša taština nije u pitanju. Ukoliko suzbijete tvrdoglavost, većinu obaveza obavićete nesmetano. Potisnite negativne osobine, koliko god vas neke situacije ili neki ljudi iritirali. Razboritost je vaš ključ za rješavanje problema.

Vodolija

dnevni horoskop za 26.02.2024.
Moraćete biti oprezni u svemu što se tiče posla, svakodnevnih dužnosti i zdravstvenog stanja. Koliko god biste željeli ignorisati stvari koje vam se ne sviđaju, one će se stalno pojavljivati i podsjećati vas na svoje postojanje. Umor i prolazne tegobe znak su da se trebate okrenuti zdravijem načinu života.

Ribe

dnevni horoskop za 26.02.2024.
Dan je odličan za prikupljanje informacija, odnose s javnošću i uopšteno za komunikacije. Ako maštate o povratku staroj ljubavi, mogli biste ostvariti želju. Onima u braku lako će poći za rukom da pređu preko partnerovih postupaka i sitnih nepodopština bez veće nervoze. Spremaćete se na put ili dobiti pismenu potvrdu iz drugog grada.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO