Dnevni horoskop za 23.09.2023.

Ovan

Zamaraće vas mnogo toga: od zvonjave telefona, uvijek istih razgovora pa do zahtjeva ukućana koji će od vas mnogo tražiti. U nezgodnom trenutku mogao bi iskrsnuti nesporazum s partnerom ili prijateljem. Izbjegnite uplitanje trećih osoba u vaš bračni život, makar se radilo i o onima koji su vam jako bliski.

Bik

dnevni horoskop za 23.09.2023.
Željni ste promjene, ali ne znate tačno šta biste trebali učiniti. Razmislite šta želite, donesite odluku i izbjegavajte da se bilo kome opravdavate. Mogli biste dobiti vijest izdaleka koja će vas razveseliti, čak i oživjeti plan od kojeg ste nedavno sa žaljenjem odustali. Dan je uopšteno dobar za putovanja i rodbinske odnose.

Blizanci

dnevni horoskop za 23.09.2023.
Nedostatak zanimanja za ono što se događa oko vas udaljiće vas od vanjskih zbivanja. Bićete usmjereni na sebe, svoje misli i interese. Drugima ćete djelovati neaktivno, ali to će biti samo privid. Sanjarićete o simpatiji i pokušati joj diskretno naslutiti da vam se sviđa.

Rak

dnevni horoskop za 23.09.2023.
Partner će se u vašoj blizini osjećati sputano. Kada poželi izreći svoje mišljenje, prekidaćete ga u pola rečenice i nametati mu svoje stavove. Neko od ukućana mogao bi vas upozoriti da imate pogrešan pristup. Ako imate tinejdžere, mogli biste im uskratiti večernji izlazak zbog neposlušnosti ili loše ocjene.

Lav

dnevni horoskop za 23.09.2023.
Nećete se moći pohvaliti viškom slobodnog vremena. Često ćete biti odsutni pa će ukućani biti željni vašeg društva. Ako ste mlađi, odnos s roditeljima mogao bi biti narušen zbog nekih odluka ili izbora koji će biti u suprotnosti s njihovim uvjerenjima. Težićete samostalnosti, ali teško ćete se za to odlučiti.

Djevica

dnevni horoskop za 23.09.2023.
Pred vama je dan povećanih obaveza koje ćete uspješno riješiti. Uprkos mnoštvu obaveza, pronaći ćete vremena za zajedničke porodične trenutke i igru s mališanima. Nova ljubavna priča razvija se munjevito, pri čemu se ne snalazite baš najbolje. Nemojte previše razmišljati, pustite osjećanjima da vas vode.

Vaga

dnevni horoskop za 23.09.2023.
Bilo bi dobro da sputate sklonost nepromišljenim postupcima, posebno tokom jutra. Planovi vam se neće ostvarivati na predviđeni način, što će vas ljutiti. Gužva na putu, dugi redovi u prodavnicama ili dječiji hirovi pridonijeće nervozi. Poželjećete malo mira za sebe, ali bićete svjesni da ukućani mnogo toga očekuju od vas.

Škorpija

dnevni horoskop za 23.09.2023.
Vaš šarm će biti zaslužan za simpatije koje ćete sticati. Postaće vam jasnije neke situacije. Mogli biste putem interneta pronaći tražene informacije ili riješiti problem vezan za rodbinske odnose. U društvu ćete malo koga ostavljati ravnodušnim. Bićete veseli i bezbrižni pa ćete sticati simpatije suprotnog pola.

Strijelac

dnevni horoskop za 23.09.2023.
Pronađite vremena za opuštanje ili za malo popodnevnog sna. Ako ste zaljubljeni i želite pridobiti simpatijinu naklonost, budite nasmiješeni i vodite opuštene razgovore. Povećana je mogućnost da zbog pogrešne procjene svojih finansijskih mogućnosti budete prisiljeni posuditi novac.

Jarac

dnevni horoskop za 23.09.2023.
Odnosi s ukućanima postaće jednostavniji i bliskiji zbog vaše iskrenosti i otvorenosti. Spretno ćete raščistiti većinu nesporazuma i unijeti sklad u odnose. Mogući su iznenadni preokreti u ljubavnom životu. Neka zbivanja će biti gotovo dramatična ali i pozitivna, u čemu ćete uživati. Imaćete osjećaj da je vaša ljubav posebna.

Vodolija

dnevni horoskop za 23.09.2023.
Bićete promjenjivog raspoloženja, što ćete prenositi i na svoju okolinu pa ni atmosfera oko vas neće biti opuštena i prisna onoliko koliko bi mogla biti. Pazite kome se povjeravate i pričate o sebi. Razgovarajte s partnerom o problemima, o onome što osjećate i što vam se događa. Dopustite mu da i on iznese svoje mišljenje.

Ribe

dnevni horoskop za 23.09.2023.
Budući da će odmor i društveni život biti vaši prioriteti, kućne obaveze biće zapostavljene ili barem polovično odrađene. Neki će pozivati prijatelje u svoj dom, okupljati članove porodice ili provoditi vrijeme uz dobru muziku ili film. Naoružajte se strpljenjem kad budete rješavali probleme sa komšijama ili rodbinom.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO