back to top

Dnevni horoskop za 20.10.2023.

Ovan


Moći ćete se pohvaliti zavidnom energijom i intuicijom. Odlično ćete djelovati u stresnim situacijama. I u ljubavi su mogući novi srećni počeci, posebno ako ste upoznali nekog ko putuje ili nije iz vašeg grada. Nije isključeno da ćete zbog susreta sa simpatijom često pakovati kofere i putovati.

Bik

dnevni horoskop za 20.10.2023.
Mogli biste prilično novca potrošiti na školske potrepštine, dječiju odjeću ili neku tehničku spravu. Nije isključeno da ćete proslaviti prvu platu ili povišicu svog partnera. Ako ste u novoj vezi ili u fazi udvaranja, nemojte glumiti i predstavljati se u lažnom svjetlu. Druga strana brzo će otkriti pravu istinu o vama.

Blizanci

dnevni horoskop za 20.10.2023.
Očekuje vas mnogo obaveza, ali psihofizička snaga biće vam velika pa ćete sve napore uspješno prebroditi. Smješkaćete se namrgođenim strankama ili izaći ususret šefovim zahtjevima koji neće biti mali. Isplanirajte društvene i rekreativne aktivnosti, jer vam treba zabave, a i vrijeme koje ćete posvetiti sebi.

Rak

dnevni horoskop za 20.10.2023.
Nespretnim izjavama podsticaćete ljutnju drugih, a kako ćete i sami biti veoma osjetljivi, lično ćete doživljavati i najmanju kritiku. Dan donosi odgode i zastoje pa je najbolje da se povučete i budete taktični. Shrva li vas loše raspoloženje, najbolje ćete se izliječiti u društvu pojedinaca koji vas uvijek razumiju.

Lav

dnevni horoskop za 20.10.2023.
Slobodni bi mogli ostvariti vezu kroz prijateljstvo ili posredstvom prijatelja, dok će zauzeti poboljšati odnose unutar doma i manje se nervirati zbog sitnica. Potrebe bračnog partnera ili djece biće veće nego inače, ali zauzvrat ćete dobijati njihovu zahvalnost i ljubav. Zbog navale kreativne energije, mogli biste se početi baviti novim hobijem.

Djevica

dnevni horoskop za 20.10.2023.
Bićete rastreseni i skloni previdjeti neke važne informacije. Fokusiranost na sebe neće se svidjeti vašim partnerima i kolegama. Nerado ćete komunicirati, odlaziti na teren ili službeni put, a upravo će to biti sastavni dio posla. Promijenite unutrašnje stavove kako biste promijenili vanjske okolnosti.

Vaga

dnevni horoskop za 20.10.2023.
Uvjerljivim nastupom i rječitošću postići ćete dobre poslovne rezultate. Drugi će vam izlaziti ususret, a nadređeni će vas pohvaliti. Spretno ćete prevladati probleme u bliskim odnosima i ponovno stvoriti veze koje su prekinute, čak i one ljubavne. Tragaćete za odgovorima na neka lična, filozofska ili pitanja psihološke prirode.

Škorpija

dnevni horoskop za 20.10.2023.
Mnogo energije i vremena posvećivaćete ukućanima. Bićete opterećeni kućanskim poslovima ili brigom za nekog slabog zdravlja. Bilo da su na tapetu pitanja poslovne prirode ili aktivnosti vezane za kupoprodaju ili uređenje stana, vrata vam se otvaraju. Mogli biste ostvariti pravo na zajam ili dobiti novac koji vam duguju.

Strijelac

dnevni horoskop za 20.10.2023.
Bićete nestrpljivi. Partner će vam uputiti kritiku ili vas optužiti za pomanjkanje saosjećajnosti. I poslovni odnosi proći će kroz malu krizu. Shvatićete da se nešto mora promijeniti, želite li nastaviti saradnju. Ljubavni odnosi su u uzlaznoj putanji, iako ćete imati utisak da je partner previše pod uticajem njegovih roditelja.

Jarac

dnevni horoskop za 20.10.2023.
Izvjestan je porast obaveza i radnih zadataka kojima ćete pristupati savjesnije. Gomila nezavršenih poslova neće vas obeshrabriti. Naprotiv, obavićete više nego što ste planirali i biti zadovoljni sami sobom. Iako će vam partner zamjeriti pretjeranu poslovnu zauzetost, u njemu ćete dobiti dovoljno podrške i razumijevanja.

Vodolija

dnevni horoskop za 20.10.2023.
Odlično ćete se snalaziti u međuljudskim kontaktima. Sa svakim ćete znati započeti razgovor i brzo otkrivati šta nekoga od tema zanima. Nekima je na pomolu i nova ljubavna priča koja će započeti pogledima, a potom i sve većom željom za susretom. Ako ne budete pokrenuli inicijativu u zbližavanju, to će učiniti druga strana.

Ribe

dnevni horoskop za 20.10.2023.
Nemojte očekivati prvi korak od osobe koju simpatišete – ono što vas razdvaja razlog je koji mora riješiti druga strana, a ne vi. Strpite se. Prekovremeni rad ili briga o drugome mogli bi pojačati vaš osjećaj nesigurnosti i životne težine. Nemojte ukućane priviknuti da ste samo vi ona strana koja sav teret preuzima na sebe.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO