back to top

Dnevni horoskop za 19.08.2023.

Ovan


Bićete rastrzani između više obaveza i nećete znati šta prvo uraditi. Ako vam poslovni problemi kvare raspoloženje, ne dopustite da vas to prati cijeli dan. Budite fizički pokretni, provedite više vremena na vazduhu, u šetnji i druženju s prijateljima. Posvetite se ljubavnom životu u većoj mjeri, jer partneru treba vaše pažnje.

Bik

dnevni horoskop za 19.08.2023.
Dogovorite izlazak s prijateljima. Poznanstvo kojem ćete kumovati moglo bi prerasti u ljubavnu vezu. Ne dopustite da vam dan pokvare manje nezgode, nečija nespretno sročena rečenica ili nedostatak partnerove pažnje. Ako očekujete goste iz inostranstva ili sami nekud putujete, sve će proteći u najboljem redu.

Blizanci

dnevni horoskop za 19.08.2023.
Neće vam biti do kućnih poslova ni primanja gostiju. Odgovaraće vam mir i izležavanje – nema razloga da sebi to i ne priuštite. Bićete skloni promjenama raspoloženja, što će zbunjivati partnera koji će vas na sve načine pokušati oraspoložiti. Potiskivano nezadovoljstvo zahtijevaće prikladan ventil pa vam je nužna pojačana fizička aktivnost.

Rak

dnevni horoskop za 19.08.2023.
Telefonski razgovori i sklapanje novih poznanstava preko interneta ili prilikom izlazaka, obogatiće vašu svakodnevnicu. Savršeno ćete pogađati kome i šta u određenom trenutku treba reći. U ljubavi će vam biti važniji intelektualni sklad i ugodni razgovori udvoje nego fizička zadovoljstva, ali druga strana možda tako ne misli.

Lav

dnevni horoskop za 19.08.2023.
Odlično ćete se osjećati i zračiti pozitivnom energijom. Bićete uslužan domaćin pa će gosti biti oduševljeni vašom pažnjom i gostoljubivošću. Mlađi će ugovoriti večernji izlazak od kojeg će mnogo očekivati. Nije isključeno da se nađete u zagrljaju koji će označiti početak nove ljubavne veze.

Djevica

dnevni horoskop za 19.08.2023.
Neće vam nedostajati uzbuđenja, a uživaćete i u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Ukoliko želite da preuredite stambeni prostor, da pružite nekome ruku pomirenja ili da s partnerom razgovarate o osjetljivim temama, svakako to učinite danas. Bićete uvjerljivi pa ćete svakoga pridobiti na svoju stranu.

Vaga

dnevni horoskop za 19.08.2023.
Uzrok vaše bezvoljnosti mogla bi biti ljubavna situacija. Ne tražite od drugih da učestvuju u vašim problemima ili da vam dijele savjete, jer niko ne zna kako je vama osim vas samih. Sami razmislite o svemu, jer ćete se tako najbrže približiti rješenjima. Večernji izlazak nekima bi mogao donijeti susret s bivšom ljubavi.

Škorpija

dnevni horoskop za 19.08.2023.
Potrudite se da poboljšate narušene odnose. Ako je riječ o prekinutom prijateljstvu ili ljubavnoj vezi, dogovorite susret i izgladite nesporazum. Veliku važnost pridavaćete odnosima unutar porodice, jer se događaju situacije na koje upravo vi imate najviše uticaja. Moraćete donijeti odluke, a ukućani će se oslanjati na vašu razboritost.

Strijelac

dnevni horoskop za 19.08.2023.
Nemojte odustati od ideje da raščistite odnose s partnerom. Ne podižite ton čim se oko nečega ne usuglašavate. Ako ste zaljubljeni, ne odupirite se strasti. Prepustite se osjećanjima, jer ćete u protivnom propustiti nešto što jako dugo priželjkujete. Ne raspravljajte žučno s osobama koje su mnogo starije od vas.

Jarac

dnevni horoskop za 19.08.2023.
Odvojite malo vremena za opuštanje, lagane vježbe ili bezbrižno druženje s djecom. Očuvajte unutrašnji mir i dobre kontakte s okolinom. Mogli biste ugostiti rođake ili prijatelje koji će nekoliko dana provesti u vašem domu, a nije isključeno da se i sami pripremate negdje otputovati. Promjena sredine bi vam godila.

Vodolija

dnevni horoskop za 19.08.2023.
Ako primijetite da je partner pod stresom, pokažite volju da ga saslušate, jer ćete mu pomoći da se osjeća bolje. Fizički ste iscrpljeni pa više odmarajte. Ako ni to ne pomogne, onda je najbolje da popodne iskoristite za spavanje. Prema drugima budite srdačni i ne obraćajte pažnju na one koji vas gledaju mrko ili vas ogovaraju.

Ribe

dnevni horoskop za 19.08.2023.
Moguće su teškoće s koncentracijom. Samokontrola će biti nužna i u razgovorima s rodbinom, ali koliko god se trudili da se suzdržite, bićete na ivici rasprave. Posvetite dan čitanju omiljenog štiva ili s prijateljima odigrajte neku društvenu igru. Zaokupite se nečim što će vam odvratiti misli od problema i briga.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO