Dnevni horoskop za 17.06.2023.

Ovan

Odmorite se od naporne sedmice, a ako baš želite akciju, tada radite ono što vas ispunjava, bilo da je to hobi ili sport. Rodbinski odnosi dobiće na kvalitetu, a nije isključen razgovor o porodičnom poslu ili nasljedstvu. Planete podržavaju vaša ljubavna nastojanja, ali onaj ko vam se sviđa sumnja u iskrenost vaših osjećanja.

Bik

dnevni horoskop za 17.06.2023.
Mogući su nesporazumi s ukućanima. Njihovo nerazumijevanje vaših potreba jako će vas pogoditi. Ipak, time neće biti ugrožen obostrani osjećaj privrženosti. Raspoloženje vam je dosta promjenjivo, a energije ćete imati samo za ono što vam predstavlja užitak. Uživaćete u dugoj jutarnjoj kafi i dokonom druženju s prijateljima.

Blizanci

dnevni horoskop za 17.06.2023.
Bićete veseli i optimistični pa ćete se rado družiti s prijateljima. Planiraćete zabavu u društvu pa možda večeras odete u bioskop, na ples ili piće u omiljenom kafiću. Svojom duhovitošću i originalnim pristupom mnogima ćete biti neodoljivi, a vas će privući neko samozatajan i teško dostupan.

Rak

dnevni horoskop za 17.06.2023.
Vaše raspoloženje će biti odlično pa veče rezervišite za druženje. Uživaćete u neobaveznim razgovorima i bezazlenim tračevima. Mogli biste uspješno riješiti ljubavni problem, naročito ako ima veze s uplitanjem treće osobe u vašu vezu. Pokazaćete da se znate izboriti za svoju ljubavnu sreću i sklad.

Lav

dnevni horoskop za 17.06.2023.
Ne bježite od stvarnosti, suočite se s problemima ili onim što vam se ne sviđa. Jedino na taj način možete riješiti nešto što vas iznutra nagriza. Sputajte poriv za raspravama, čak iako ste uvjereni da ste u pravu – samo će vas iscrpiti. U večernjim satima zabavićete se u dobrom društvu, ali i potrošiti previše novca.

Djevica

dnevni horoskop za 17.06.2023.
Nastojte dio dana provesti s prijateljima, posebno ako ste se udaljili od njih. Ako se i ljutite na nekog, vrijeme je da o tome razgovarate. Pretjerivanje vas neće nikuda odvesti, nego će vam donijeti probleme. Budite umjereni i kontrolisani kako u razgovorima, tako i u hrani i piću. Ako ste za volanom, oprezno vozite!

Vaga

dnevni horoskop za 17.06.2023.
Vrijeme je pogodno za nove ljubavne početke, dok će uhodane veze i brakovi doživjeti procvat. Osjetićete potrebu za slobodom i naići na partnerovo razumijevanje, što će vam još jednom potvrditi da niste pogriješili u izboru. Slobodne trenutke najradije ćete provesti sami sa sobom, uživajući u dobroj knjizi ili omiljenoj seriji.

Škorpija

dnevni horoskop za 17.06.2023.
Vodite računa da ne poremetite kvalitetne odnose i ne pogoršate one koji nisu dovoljno čvrsti. Član porodice očekivaće od vas više aktivnosti u kućnim obavezama, ali nećete biti za to previše raspoloženi. Biće vam teško odlučiti u kojem pravcu krenuti i na koje se ljude osloniti. U takvom stanju zbunjenosti, nemojte donositi odluke.

Strijelac

dnevni horoskop za 17.06.2023.
Imaćete odličnu koncentraciju pa će svi poslovi kojih se prihvatite odvijati bez teškoća. Društveni apetiti će vam porasti pa će vas boravak u kući ispunjavati nemirom. Ukoliko vam je potrebna promjena, za to će najbolji biti večernji izlasci, razgovori s prijateljima i više slobode. Nazovite ljude koje niste dugo vidjeli i zakažite susret.

Jarac

dnevni horoskop za 17.06.2023.
Samoća vam nikako neće odgovarati. Imaćete zanimljive ideje o tome kako biste proveli dan pa nazovite prijatelje. Izlazite i zabavljajte se, drugima ćete biti simpatični. Ako nešto započinjete, ugodno će vas iznenaditi podrška okoline. Oni koji su nesrećno zaljubljeni, mogli bi imati uspjeha u pokušaju zbližavanja sa simpatijom.

Vodolija

dnevni horoskop za 17.06.2023.
Godiće vam kretanje i fizička aktivnost pa dan provedite izvan kuće. Vaše raspoloženje biće zarazno. Animiraćete djecu i uživati u njihovoj razigranosti. Vaša sposobnost da s lakoćom riješite probleme unijeće sklad u porodični život. Samcima se savjetuje što više izlazaka, kako bi nekoga upoznali.

Ribe

dnevni horoskop za 17.06.2023.
Na ljubavnom planu očekuju vas nova uzbuđenja pa je poželjno da negdje izađete i zabavite se. Mogli biste imati problema s bivšim partnerom koji želi obnoviti odnos, uprkos tome što ste dali do znanja da to ne želite. Posvetite više pažnje djeci.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO