back to top

Dnevni horoskop za 15.12.2023.

Ovan

Posvetite se aktivnostima koje ste zanemarivali. Prionućete na čišćenje doma i u tome uživati, a uz malo truda uspješno ćete izaći nakraj i sa sitnijim popravkama u stanu. Večernje sate rezervišite za ljubav i nježnost. Nadoknadite propušteno, jer ćete biti izrazito romantično raspoloženi i spremni na emocionalnu primopredaju.

Bik

dnevni horoskop za 15.12.2023.
Porodični odnosi postaće zamršeniji. Tražićete više slobode i prostora za sebe, što će partnera učiniti sumnjičavim. Zamaraće vas jednoličnost pa ćete bježati u svoj svijet i drugima biti zagonetni. Novi poslovni projekat zahtijevaće predanost i veći angažman, što će vam biti velik napor. Žudite za pravim, temeljnim odmorom.

Blizanci

dnevni horoskop za 15.12.2023.
Na obostrano zadovoljstvo riješićete trzavice s partnerom, prijateljem ili saradnikom. Oko vas će biti mnogo ljudi koji će htjeti da budete u njihovom društvu, a što će vas ispuniti zadovoljstvom i samopouzdanjem. Na području posla ili slobodnog vremena, napokon ćete shvatiti šta želite i u skladu s tim konkretnije formulisati svoje ciljeve.

Rak

dnevni horoskop za 15.12.2023.
Iscrpljujuće situacije i međuljudski kontakti sprečavaće vas da očuvate mir u ljubavnoj vezi. Ne tražite savjete od prijatelja i rođaka, radije poslušajte svoju intuiciju. Na poslu bi vam mogli promaknuti važni detalji, a oni nevažni previše će vas nervirati. Nedostajaće vam takta u odnosu sa autoritetima i kolegama.

Lav

dnevni horoskop za 15.12.2023.
Istaknuta je mogućnost proširenja kruga poznanika. Komunikacija svake vrste ići će vam od ruke. Pogodno je vrijeme za putovanje ili za rezervaciju skorašnjeg putovanja i smještaja. Ako ste sami, nećete mnogo razmišljati ako vam se pruži prilika da promijenite ljubavni status. Mnogi bi baš danas mogli započeti s novom vezom.

Djevica

dnevni horoskop za 15.12.2023.
U vašem napredovanju nema većih prepreka. Idealno je vrijeme za promjene pa nemojte žaliti uloženi trud. Uhvatite se ukoštac s problemima i krenite ozbiljno prema cilju. Nesporazumi s partnerom pomoći će vam da se suočite s pravim razlozima neslaganja, a uz Mjesečevu podršku i rješavanje intimnih problema biće lakše.

Vaga

dnevni horoskop za 15.12.2023.
Ne očekujte da sve teče onako kako ste zamislili, a računajte i na manje zastoje i nužne ustupke. Očekuje vas prolazno pogoršanje odnosa s nekim od prijatelja. Bićete previše osjetljivi pa ćete na nečije dobronamjerne savjete reagovati kao da se radi o kritikama na vaš račun.

Škorpija

dnevni horoskop za 15.12.2023.
Pred vama je mnoštvo sitnih obaveza koje neće nužno biti povezane s vašim poslom, ali će vam oduzimati vrijeme. Primjera radi, administrativni poslovi zahtijevaće čekanje na red, što će vas prilično nervirati. Mlađem članu porodice potrebno je vaše društvo, savjet ili pomoć – učinite sve što je u vašoj moći.

Strijelac

dnevni horoskop za 15.12.2023.
Mjesečev uticaj unosi nove vjetrove u vaš emotivni život. Osoba koja vam se sviđa počinje vas primjećivati! Ako ste u vezi, predstoji vam razgovor koji će usmjeriti odnos u novom pravcu. Mogli biste udruženim snagama dignuti pozajmicu i odlučiti se na kupovinu stana ili pokrenuti zajednički posao.

Jarac

dnevni horoskop za 15.12.2023.
Iako ćete govoriti sve što mislite i biti spremni na svađu s partnerom, ljubavne oluje će kratko trajati. U strastvenim zagrljajima sve ćete brzo zaboravljati. Zdravlje će vam biti dobro, ali ćete biti skloni naglim promjenama raspoloženja. To će nervirati vaše ukućane pa pripazite na svoje ponašanje.

Vodolija

dnevni horoskop za 15.12.2023.
Od jutra će vam stvari krenuti naopako, ali ne uzbuđujte se previše, jer su teškoće prolazne prirode. Energije vam neće nedostajati, ali je nećete koristiti na pravi način. Većina obaveza i odgovornosti pašće na vaša leđa. Moraćete rješavati probleme pojedinih članova porodice ili na sebe preuzeti posao neodgovornog saradnika.

Ribe

dnevni horoskop za 15.12.2023.
Koliko god došli u iskušenje, suzdržite se od luksuznih troškova i nemojte živjeti iznad svojih mogućnosti. Bićete angažovaniji u društvenom i emotivnom životu, lijepo ćete se odijevati i paziti kakvi se pojavljujete u javnosti. Pred kraj dana očekuje vas porast porodičnih obaveza. Moguća je svađa sa starijim ukućaninom.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

eKatalozi

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO