back to top

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. AVGUST 2023: Blizanci sumnjičavi, Lav užurban, Strijelac napet

OVAN
Posao: Zanimljivu igru vodite ovih dana. Ne odustajete od svog cilja bez većih finansijskih teškoća. Imate na umu mnogo toga da rješite bez veće presije.
Ljubav: Želite da ostanete sami po svaku cijenu. Ne ustručavate se da kažete zapravo šta mislite. Nadajte se boljim danima.
Zdravlje: Pojačavajte unos vitamina.

BIK
Posao: Imate pravedan stav za sve što vam se dešava na poslovnom planu. Želite da popravite utisak, koji imate u okruženju. Kolege vas podžavaju.
Ljubav: Isuviše ste u fokusu na poslovni segment ine želite da gubite vrijeme na polju emocija. Vaš stav je dovoljno otvoreno postavljen da se ne očekuje kolebljivost.
Zdravlje: Imate pojačanu rekreaciju.

BLIZANCI
Posao: Danas možete da se pripremate polako za narednu sezonu i da u tom pravcu donosite bitne odluke. Podrška vam je dovoljno jaka od strane saradnika.
Ljubav: Požrtvovanost koju osjećate već neko vrijeme od strane partnera vam budi sumnju zbog pojedinih detalja. Forsirate pritajen stav prema jednoj Ribi.
Zdravlje: Unosite kroz hranu dovoljno kalcijuma.

RAK
Posao: Imate zadatak da se osvrnete ipogledate gdje ste imali malo veće greške u svom radu. Pojačana kontrola, može da vam donese malo više novca.
Ljubav: Ne možete da se otrgnete utisku da je partner dovoljno daleko. Vaše srce govori nešto drugačije. Budite opušteniji idosledni svojim obavezama, jer vrijeme teče.
Zdravlje: Pojačan stres.

LAV
Posao: Želite mnogo toga brzo da rješite. Ne postoji nešto trenutno što bi moglo da vas zaustavi u pravcu kojim ste krenuli.
Ljubav: Niste sami i želite još jednom da se pomirite sa činjenicom da su loše faze na emotivnom segmentu prolazna kategorija.
Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

DJEVICA
Posao: Novca će svakako biti, ali moguće u manjim apoenima. Budite dosledni svojim obavezama, pa se fokusirajte samo na bitne segmente.
Ljubav: Pojačana ljubomora od strane jednog Raka ili Bika vas ne interesuje. Imate jak stav iželite da zaboravite neprijatne događaje.
Zdravlje: Digestivni problem.

VAGA
Posao: Ostavljate utisak dosta jake osobe. Nudite odlične ideje za projekat na kome rafite, trenutno. Bilo bi dobro da se oslonite na jednog Jarca, ovaj put.
Ljubav: Smatrate da vam se neko miješa u vezu ida nije fer za ono za šta vas partner manipuliše. Skloni ste radikalnim merama.
Zdravlje: Osjetljiv vam je predeo oko grla.

ŠKORPIJA
Posao: Imate jak stav na poslovnom planu. Želite mnogo više za sebe i u tome znate čak i da uživate do neke mjere.
Ljubav: Ne odustajete od jedne osobe na koju često mislite. Imate dobro razrađenu strategiju kako da osvojite srce ove osobe.
Zdravlje: Solidno.

STRIJELAC
Posao: Pritisak već neko vrijeme ne znate da kanališete, potreban vam je rad na sebi i dovoljno discipline koju do neke mjere ispoštujete.
Ljubav: Pojačana tenzija između vas i partnera se nastavlja. Možete biti neprijatno iznenađeni stavom osobe koja vas ne poštuje, dovoljno.
Zdravlje: Bez promjena.

JARAC
Posao: Osjećate pobjedu u borbi, koju vodite. Niste sami u svom problemu imožete čak da se udružite za mnogo bolje partije. Saradnja sa jednom Djevicom i Rakom, može biti kvalitetnija nego inače.
Ljubav: Smatrate da cas je partner povrijedio i da slijedi oproštaj. Na to ćete morati malo da sačekate ovaj put.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

VODOLIJA
Posao: Od vas se iziskuje mnogo više rada i saradnje sa poslovnim partnerima. Neko smatra da vrijedite mnogo više od trenutne pozicije pa se očekuju imnogo bolji novčani prilivi.
Ljubav: Niste od onih koji uporno izlaze itraže svoju polovinu preko prijatelja. Vi ste za neku otvoreniju varijantu idosta opušteniju.
Zdravlje: Pojačan strah.

RIBE
Posao: Pred vama je dan pun neizvjesnosti. Rokovio tijesni, a vi kasnite, i pri tome imate veoma moćne neprijatelje u poslovnom okruženju.
LJUBAV: Poslovnu nervozu prenosite i u ljubavni život. Nikako da se pomirite sa činjenico da je dosta doga do vas.
Zdravlje: Moguća nesanica.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. AVGUST 2023: Blizanci sumnjičavi, Lav užurban, Strijelac napet Aloonline.ba.

aloonline.ba

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO