Dnevni horoskop za 11.06.2023.

Ovan


Slobodno vrijeme najradije ćete provoditi u četiri zida i baviti se obavezama koje vas zanimaju. Ugošćavaćete rodbinu, dok će neke među vama kreativni duh nagnati da se prihvate uljepšavanja stambenog prostora. Veliku pažnju pridavaćete jelu i piću, pokazujući svoje kulinarske vještine.

Bik

dnevni horoskop za 11.06.2023.
Novac će biti tema rasprave u vašem kućanstvu. Mnogo energije trošićete na rješavanje porodičnih nesporazuma povezanih s imovinom i nasljeđem. Od partnera nećete moći ništa skriti. Biće sklon istraživanju vaše prošlosti i prilično sumnjičav, a njegova nepovjerljivost biće posljedica nesigurnosti u vaša osjećanja.

Blizanci

dnevni horoskop za 11.06.2023.
Nećete podnositi pritiske ukućana, a i razgovori s njima teško će vam pasti. Ne pridajte prolaznim problemima nezasluženi značaj, možda svi zajedno niste raspoloženi za ozbiljne teme. Bićete skloni promjenama raspoloženja, a moguća je i nesanica. Pratiće vas osjećaj da vas drugi iskorištavaju za lične ciljeve.

Rak

dnevni horoskop za 11.06.2023.
Ukoliko osjećate kako ste zasićeni kućnim obavezama, izlaz potražite u hobijima i slobodnim aktivnostima. Uzbuđenja vam u večernjim satima neće nedostajati. Raspitivaćete se o osobi koja vam je privukla pažnju, a neki među vama će se poslužiti domišljatim trikovima ne bi li doznali nešto više o drugoj strani.

Lav

dnevni horoskop za 11.06.2023.
Bićete odlučni u nastojanjima da dan provedete što kvalitetnije i uzbudljivije. Veče vam donosi zanimljiva druženja, putovanja i nova poznanstva. Vašu strastvenost probudiće pronicljiva osoba, koja će se vješto nositi s vašim verbalnim zamkama. Više od njene vanjštine zavešće vas njena inteligencija.

Djevica

dnevni horoskop za 11.06.2023.
Više od izlazaka i ispraznih razgovora zabavljaće vas čitanje knjiga i gledanje filmova. Bićete razdražljivi u odnosu s ljudima za koje ćete procijeniti da nemate tema za razgovor. Moguće su svađe u porodici. Ako pokažete više razumijevanja za svoje ukućane i sami će pratiti vaš primjer pa će brzo pasti riječi izvinjenja.

Vaga

dnevni horoskop za 11.06.2023.
Priuštićete sebi odmor u punom smislu te riječi pa ćete uživati u izležavanju ispred televizora. Ako vam osoba na čije ste društvo danas ozbiljno računali otkaže susret, ne očajavajte i ne ulazite u prepirku. Preusmjerite energiju na druge ljude i situacije. Sigurno ćete pronaći nešto što će vas zabaviti i razonoditi.

Škorpija

dnevni horoskop za 11.06.2023.
Kontrolišite svoj temperament, jer biste se mogli uvući u probleme. Moguća je svađa s osobom koju biste u ljutnji mogli uvrijediti. Neće vam to moći olako oprostiti pa bi bilo dobro da na vrijeme stanete na loptu. Finansijske probleme riješićete uz tuđu pomoć pa ćete spavati bezbrižnije.

Strijelac

dnevni horoskop za 11.06.2023.
Odgodite planirane obaveze, osim ako baš nisu hitne. Fokusirajte se na sebe i uživajte u društvu suprotnog pola. Neko će vam dati do znanja da ste mu nedostajali. Verbalne sposobnosti vaš su adut i ako ste u vezi ili braku. Pridobićete partnera za svoj cilj ili ga na nešto nagovoriti, što je vama lično jako bitno.

Jarac

dnevni horoskop za 11.06.2023.
Budite objektivniji i praktičniji, naročito u ljubavi. Dajte do znanja šta tačno želite, kako bi partner znao na čemu je s vama. Vodite više računa o bližnjima, posebno starijim članovima rodbine. U ljubavi vam je krenulo. Vaša duhovitost i neposrednost biće udica na koju će se loviti zanimljive osobe.

Vodolija

dnevni horoskop za 11.06.2023.
Imaćete odličan osjećaj za vrijeme pa ćete na sve stizati. Uslijediće pozivi za zabavu s više strana pa ćete se naći u dilemi kuda i s kim izaći. Odaberite društvo u kojem se osjećate najopuštenije. U ljubavi vas očekuje mnogo nježnosti. Partner će biti vaša desna ruka, više će vas paziti i maziti nastojeći vam ugoditi.

Ribe

dnevni horoskop za 11.06.2023.
Posvetićete se planovima vezanim uz adaptaciju stana i raspravljati o dobijanju stambenog kredita. Neki će vlastitim snagama ili uz pomoć prijatelja i rodbine obavljati radove na kući, ali pripazite se povreda! Veze opterećene ljubomorom i nepovjerenjem te one koje pate od pomanjkanja komunikacije, naći će se na prekretnici.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO