back to top

Dnevni horoskop za 11.01.2023.

Ovan


Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspjeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći dio rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, nemojte zaboraviti na osnovna pravila o profesionalnom ponašanju. Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji vaše emotivne potrebe, prepustite se nekom od onih lijepih trenutka inspiracije i radosti.

Bik

dnevni horoskop za 11.01.2023.
Neko vas kritikuje ili pokušava da predstavi vaše ideje u negativnom kontekstu. Zasad je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine. Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.

Blizanci

dnevni horoskop za 11.01.2023.
Susret sa jednom osobom potvrđuje vaše prognoze. Novi poslovno-finansijski uspjeh djeluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava u poslu i da vas zamara opširnom pričom. Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namjere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrijebite svoj šarm, ali i ono dragocjeno “zrno razuma” koje imate.

Rak

dnevni horoskop za 11.01.2023.
Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije, sa namjerom da ostavite pozitivan utisak na poslovno okruženje. Postupite po svojoj savjesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posjedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.

Lav

dnevni horoskop za 11.01.2023.
Iritiraju vas različiti nesporazumi i nečije izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju, koja garantuje veću slobodu izražavanja ili prestiž na poslovnoj sceni. Pretjerujete u svojim zahtjevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primjedbe ili poruke koje upućujete.

Djevica

dnevni horoskop za 11.01.2023.
Neko vas nagovara da promijenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspjeh uklopite u standardna mjerila i ne želite da eksperimentišete u nekom nepoznatom pravcu. U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa vašim uvjerenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim “čudnim” oduševljenjem. Kao da se ne razumijete dovoljno.

Vaga

dnevni horoskop za 11.01.2023.
Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlaštenja. U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara, neko ne ispunjava vaše osnovne kriterijume kao što vam se to čini.

Škorpija

dnevni horoskop za 11.01.2023.
Neko odbija da sasluša ili prihvati vaše poslovne ideje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji vas vezuju za određene kolege. Ne treba da prenagljujete u svojim odlukama, ali ni da trpite nečiju samovolju. Priželjkujete zanimljivije događaje u svom ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da poboljša vaše raspoloženje.

Strijelac

dnevni horoskop za 11.01.2023.
Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak već kao dobar podsticaj za neke buduće planove. Budite umjereniji u svojim izjavama pred saradnicima. U ljubavnom životu, za razliku od svog partnera, vi imate drugačija mjerila vrijednosti i jasnije ciljeve. Zato, povremeno djelujete strogo i ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova. Prijaće vam relaksacija u večernjim satima.

Jarac

dnevni horoskop za 11.01.2023.
Nečije riječi djeluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osjećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti, ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda. Pažljivije birajte društvo za intimno povjeravanje. Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primjedbe. Na sreću, očekujte brz ili lak rasplet događaja.

Vodolija

dnevni horoskop za 11.01.2023.
Kolege nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte na bolje uslove. Susret sa jednom osobom je neizbježan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da partner koristi lažne izgovore. Pažljivije analizirajte nečiju priču i ono što se krije između redova.

Ribe

dnevni horoskop za 11.01.2023.
Imate dobre ideje, ali neko ograničava vaš poslovni uticaj. Zbog nečije pretjerane samovolje osjećate latentno nezadovoljstvo i nesigurnost, nalazite se u nezahvalnoj poziciji da biste prećutali ono što mislite. U susretu sa voljenom osobom ne želite da mijenjate svoje kriterijume, ali novo ubjeđivanje vas dovodi do granice strpljenja. Dobra volja i kompromis mora da postoji sa obje strane.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Najnovije vijesti

MOŽDA VAS ZANIMAISTAKNUTO